Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Replica lui Emil Boc către Reghecampf: “Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România”

Replica lui Emil Boc către Reghecampf: “Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România”

Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut să-i dea replica antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, cel care ceruse intervenția președintelui țării pentru a muta amicalul cu Spania de pe Cluj Arena pe Arena Națională din București scrie Citynews

Emil Boc Replica“Sunt foarte dezamăgit că nu se joacă pe Arena Naţională, am fi avut parte de un gazon bun şi de mai mulţi spectatori. Faptul că meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pată pentru România. Cred că ar trebui să se implice cineva, nu ştiu cine, poate chiar preşedintele României. Să dea acoperişul jos, jucăm fără el, nu-i problemă”, este declarația făcută de Laurențiu Reghecampf care a inflamat spiritele la Cluj-Napoca.

Pe lângă suporterii din Ardeal ai Naționalei, care l-au acuzat pe antrenorul Stelei că disprețuiește Clujul doar pentru că soția sa, Ana-Maria Prodan, a fost contestată dur de fanii Universității Cluj , a venit rândul primarului Emil Boc să critice atitudinea acestuia.

”Nu noi suntem de vină că nu sunt în stare să organizeze un meci cu campioana europeană. Er trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmațiile lui Reghecampf sunt o pată pe obrazul său și cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declarații”, a spus Boc la Napoca FM.

Reamintim că întreg scandalul a pornit după ce FRF a decis să mute disputarea amicalului cu Spania, de pe 27 martie, pe Cluj Arena, deoarece Arena Națională din capitală nu primise avizul ISU de funcționare.

Replica lui Emil Boc către Reghecampf: “Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România” Reviewed by on . Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut să-i dea replica antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, cel care ceruse intervenția președintelui țării pentru a muta a Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut să-i dea replica antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, cel care ceruse intervenția președintelui țării pentru a muta a Rating:
scroll to top