Restricţii de circulaţie şi măsuri speciale pentru meciul România-Spania

Restricţii de circulaţie şi măsuri speciale pentru partida amicală de fotbal dintre reprezentativele României şi Spaniei. Aleea Stadion şi strada George Coşbuc vor fi total închise traficului rutier.

IMG_0027

Accesul auto nu va fi permis nici pe Splaiul Independenţei, între podurile Napoca şi Garibaldi.

Aceeaşi măsură a fost luată şi pe strada Cardinal Iuliu Hossu, pe porţiunea dintre intersecţiile străzilor Coşbuc şi Eminescu. Accesul maşinilor spre stadion se va putea face doar pe traseele secundare, traficul urmând să fie dirijat de agenţi ai poliţiei rutiere.

Pentru evitarea aglomeraţiei, primăria recomandă ca spectatorii să folosească mijloacele de transport în comun în detrimentul maşinilor personale. Reprezentantul primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perşa, spune că, pentru a veni în sprijinul microbiştilor, orarul mai multor linii al mijloacelor de transport a fost prelungit până după miezul nopţii.

Primăria Cluj-Napoca, împreună cu poliţia municipiului, a stabilit o serie de măsuri, astfel încât partida România – Spania, de duminică, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii şi să nu fie probleme de trafic în această zonă a oraşului. Noi îi sfătuim pe clujeni şi pe toţi cei care vin la această partidă de fotbal să folosească mijloacele de transport în comun pe care oricum le-am suplimentat. Duminică, începând de la ora 18.00 şi până după ora 24.00, acestea vor circula pe străzile oraşului. (Iulia Perşa)

Pentru spectatorii care aleg să vină la meci cu maşinile personale, primăria recomandă folosirea parcării de pe platoul Sălii Sporturilor şi a parkingului de la Sala Polivalentă.

Organizatorii partidei atrag atenţia că în parkingul de la Cluj Arena vor avea acces doar maşinile care deţin aprobare specială, emisă de Federaţia Română de Fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.