Friday , 18 January 2019

Home » Evenimente » River Fest, începutul unei noi abordări în organizarea de evenimente în Cluj Napoca

River Fest, începutul unei noi abordări în organizarea de evenimente în Cluj Napoca

afis-riverfest-wideRiver Fest marchează începutul unei noi abordări în organizarea de evenimente în Cluj Napoca.
Râul Someș ne oferă dispoziția necesară pentru un festival în care arta și muzica să domine peisajul.
Lansarea festivalului cu intrare liberă are loc într-un context favorabil promovării posibilitatii de a folosi programe de informare dată fiind titulatura de Capitală Europeană a Tineretului 2015  a orașului Cluj-Napoca.
powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

De ce vrem să facem asta ? Pentru „a ne lăsa duși de val“ pe Someș și pentru a informa invitații de potențialul râului. Navigarea pe acesta este deocamdată indisponibilă dar nu imposibilă. Dorim sa dam un imbold autoritatilor pentru a urgenta lucrarile.

Unde?

Locația unică, poziția centrală și tradiția consacrată din peisajul Clujului va fi folosită pentru prima dată la un eveniment de acest gen. Astfel, RIVER FEST își propune să “navigheze cu artiștii  pe Someș“!Vor fi 3 zile, în care formații de muzică și creatori de artă  contemporană se vor alătura, într-un cadru natural și special amenajat din materiale ecologice. Autorizațiile eliberate de Primărie, Poliția Locală și Jandarmerie ne permit folosirea parcului “La Butuci”, un parc creat din barne și bucăți de lemn (multe asimetrice) ceea ce conferă o atmosferă rustică și se integrează perfect în armonia eco-friendly a festivalului. Zona Parcului La Butuci este de de ~ 6000 mp.Pentru a promova Râul Capitalei Tineretului European locația este perfectă!

Evenimentul va cuprinde mai multe activitati culturale si educatative. Pe langa muzica si distractia care vor face parte inevitabil din program, va punem la dispozitie vizitarea unui tunel de fotografii si o camera obscura unde veti putea afla procesul de developare. Pictura si sculptura nu vor lipsi din peisaj si asta pentru ca am pregatit o expozitie pentru prima data amplasata chiar pe malul raului. Cum si gatitul este o arta, va vom delecta cu un cooking show surprinzator cu un bucatar pe masura. Caricatura, Speed Painting si multe alte suprize vor face ca atmosfera de la River Fest sa fie unica.

Program:

Interval Orar VINERI: 13:00 – 23:00Activitati:
– Body Painting
– Face Painting
– Pin Hole PhotographyLineup: Mist, Score Band, Speak Floyd, Aminda, Blues Brothers, Catrhythm.
Interval Orar SÂMBĂTĂ: 13:00 – 23:00Activitati:
– Body Painting
– Face Painting
– Speed Painting (Zoli – finalist Romanii au Talent)
– Desen pe tricouri (Amalia)
– Pin Hole PhotographyLineup: Blanilla, Marwan Dua, RQZ & Paul K, Vlad Dinu, NDJ, Mathei, Jo.E.
Interval Orar DUMINICĂ: 13:00 – 23:00Activitati:
– Face Painting
– Speed Painting (Zoli – finalist Romanii au Talent)
– Desen pe tricouri (Amalia)
– Pin Hole Photography
– Pictura si confectionare barcute din materiale ECOLineup: Alex Musat Band, Scolile de muzica Rock Academy si The Beat, Hot Club de Cluj & Andrada Codorean, Costi Camarasan Band, 3 O’Clock.
River Fest, începutul unei noi abordări în organizarea de evenimente în Cluj Napoca Reviewed by on . River Fest marchează începutul unei noi abordări în organizarea de evenimente în Cluj Napoca. Râul Someș ne oferă dispoziția necesară pentru un festival în care River Fest marchează începutul unei noi abordări în organizarea de evenimente în Cluj Napoca. Râul Someș ne oferă dispoziția necesară pentru un festival în care Rating:
scroll to top