Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Romania se pregateste de razboi? Zeci de tancuri incarcate in gara din Dej !

Romania se pregateste de razboi? Zeci de tancuri incarcate in gara din Dej !

tancuri romania razboi Gara din Dej a fost “luata cu asalt” de soldati si tehnica militara. Zeci de tancuri si taburi erau imbarcate pe platforme de vagoane CFR Marfa, sub atenta supraveghere a militarilor si a reprezentantilor de la Politia Militara.

Scena, parca desprinsa dintr-un razboi, s-a petrecut in gara din Dej, judetul Cluj.

Zeci de transportoare blindate si o multime de angajati ai MApN au fost prezenti pe peroane la operatiunile de imbarcare a utilajelor de lupta, iar zona a fost delimitata de catre Politia Militara, oamenii fiind tinuti la distanta.

Au fost insa fotografi amatori care au surprins in imagini actiunea si le-au postat pe internet iscand o gramada de speculatii cum ca Romania se pregateste de razboi.

Alte asemenea poze au fost facute in gara din Ploiesti in urma cu cateva zile.

Potrivit biroului de presa al MApN, “un detasament de instructie din cadrul Fortelor Terestre va participa, in perioada 12 mai – 30 iunie, la exercitiul “ROT 14-4 Combined Resolve II” desfasurat in Germania. Fotografiile publicate de dumneavoastra reprezinta o parte din tehnica militara care va participa la acest exercitiu“.

Iar aceasta ar putea fi o explicatie pentru prezenta militarilor si a tehnicii din dotarea Armatei Romane in mijloacele de transport CFR.

“Ministerul Apararii Nationale infirma categoric existenta unui proces de mobilizare a rezervistilor sau de recrutare a tinerilor. Referitor la implicarea Romaniei in vreun act militar pe teritoriul Ucrainei, Ministerul Apararii Nationale a precizat ca acestea sunt speculatii si trebuie evitata caderea in capcana unui razboi psihologic“, se arata intr-o comunicare a biroului de presa al MApN, transmisa opiniatimisoarei.ro.

Romania se pregateste de razboi? Zeci de tancuri incarcate in gara din Dej ! Reviewed by on . Gara din Dej a fost “luata cu asalt” de soldati si tehnica militara. Zeci de tancuri si taburi erau imbarcate pe platforme de vagoane CFR Marfa, sub atenta supr Gara din Dej a fost “luata cu asalt” de soldati si tehnica militara. Zeci de tancuri si taburi erau imbarcate pe platforme de vagoane CFR Marfa, sub atenta supr Rating:
scroll to top