Friday , 14 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Ronnie O’Sullivan, Steve Davis şi Mark Selby la Cluj. Cât costă să-i vezi pe campionii mondiali ai snooker-ului

Ronnie O’Sullivan, Steve Davis şi Mark Selby la Cluj. Cât costă să-i vezi pe campionii mondiali ai snooker-ului

Legendele snookerului vin în iunie la Cluj-Napoca, unde se vor întrece, timp de două zile, pentru trofeul „Snooker Titans Cluj”.

Ronnie O’Sullivan, de 5 ori campion al lumii, acum locul 6 în clasament, Mark Selby, actualul nr. 1 şi campion mondial în 2014, şi Steve Davis, de 6 ori campion mondial, au confirmat deja prezenţa şi promit să facă spectacol în Sala Polivalentă, într-un eveniment care prefaţează Campionatul European de Snooker, care va avea loc tot la Cluj, în luna octombrie.

Biletele au fost puse în vânzare vineri, pe site-ul eventim.ro. Sunt disponibile abonamente, dar şi bilete de o zi. Abonamentele pentru cele două zile de spectacol au preţuri începând de la 174 de lei.

Biletele de o zi, valabile pentru sâmbătă (când au loc semifinalele), respectiv duminică (atunci când se vor desfăşura finala mare şi finala mică), au preţuri începând de la 97 de lei la categoria a III-a, 189 lei (categoria a II-a), 297 lei (categoria I), 405 lei (Premium) şi 534 lei (VIP Premium + catering).

Posesorii de bilete VIP Premium beneficiază de un pachet de servicii speciale: catering pe toată perioada evenimentului din Sala Polivalentă, posibilitatea de a-i cunoaşte pe sportivi şi oportunitatea de a participa la petrecerea dată la Cluj în cinstea campionilor.

Ronnie O’Sullivan, Steve Davis şi Mark Selby la Cluj. Cât costă să-i vezi pe campionii mondiali ai snooker-ului Reviewed by on . Legendele snookerului vin în iunie la Cluj-Napoca, unde se vor întrece, timp de două zile, pentru trofeul „Snooker Titans Cluj". Ronnie O'Sullivan, de 5 ori cam Legendele snookerului vin în iunie la Cluj-Napoca, unde se vor întrece, timp de două zile, pentru trofeul „Snooker Titans Cluj". Ronnie O'Sullivan, de 5 ori cam Rating:
scroll to top