Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » S-au anuntat urmatorii 2 artisti la UNTOLD 2016 ! Afla cine sunt!

S-au anuntat urmatorii 2 artisti la UNTOLD 2016 ! Afla cine sunt!

 

Se pare ca organizatorii Untold Festival 2016 au anuntat inca 2 nume importante pe pagina de Facebook. Dupa cum bine stiti a doua ediție UNTOLD va avea loc in perioada 4-7 august 2016 la Cluj-Napoca iar urmatorii headline-ri dupa Tiesto sunt: AFROJACK si HARDWELL.

VVVVV

AFROJACK: prima data in Romania!
Nick van de Wall cunoscut dupa numele sau de scena AFROJACK are 29 de ani si vine pentru prima data in Romania. Artistul olandez este producator muzical dar si DJ. Mai mult acesta este cstigator al unui Premiu Grammy. AFROJACK este cunoscut si pentru colaborarile cu renumiti artisti internationali cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo si Beyonce.

HARDWELL: pe numele sau real Robbert van de Corput, este mereu printre  headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. Acesta a fost desemnat in anii 2013 și 2014, de revista DJ Magazine locul 1 in lume, iar la cei 28 de ani a colaborat cu Tiesto si rapperul Jason Derulo. Recent, DJ-ul olandez a anuntat pe pagina lui oficiala ca a incheiat un proiect muzical alaturi de AFROJACK

Mai in jos puteti urmarii un promo cu cei 3 artisti de pana acum!

Afrojack and Hardwell @ UNTOLD

So, did you guess the new King?#UNTOLD #BestMajorFestival

Posted by UNTOLD on 20 Ianuarie 2016

 

 

UNTOLD 2015, festivalul care a impresionat 240.000 de oameni, s-a desfăsurat în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și a adus pentru prima dată în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.”

S-au anuntat urmatorii 2 artisti la UNTOLD 2016 ! Afla cine sunt! Reviewed by on .   Se pare ca organizatorii Untold Festival 2016 au anuntat inca 2 nume importante pe pagina de Facebook. Dupa cum bine stiti a doua ediție UNTOLD va avea l   Se pare ca organizatorii Untold Festival 2016 au anuntat inca 2 nume importante pe pagina de Facebook. Dupa cum bine stiti a doua ediție UNTOLD va avea l Rating:
scroll to top