Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » S-au deschis ofertele pentru construirea centurii SUD Floresti – Cluj-Napoca

S-au deschis ofertele pentru construirea centurii SUD Floresti – Cluj-Napoca

In aceasta dimineata de vineri, 11 martie, in sala de consiliu a Primariei Floresti s-a desfasurat LICITATIA privind ATRIBUIREA LUCRARILOR de CONSTRUIRE a DRUMULUI de OCOLIRE prin PARTEA de SUD (CENTURA) conform Floresti24.ro

“Valoarea estimată a contractului este de 38.445.435 lei fără TVA, din care: 34.097.947 lei fără TVA execuţie lucrări de construcţii pentru investiţia de bază, 937.694 lei fără TVA organizare de şantier, 3.409.794 lei fără TVA cheltuieli diverse şi neprevăzute (10%). Criteriul de atribuire este preţul cel mai mic în condiţiile îndeplinirii cerinţelor.

Drumul, care va porni din strada Tăuțiului și va face joncțiunea în Cluj-Napoca cu Drumul Sfântul Ioan, va avea o lungime de 2,685 km (firul principal, la care se adaugă încă doi kilometri de bretele).
Drumul de Ocolire SUD va avea 11 podețe și 2 poduri, precum și două girații și 3 intersecții. Vor fi incluse și două bretele de legătură cu DN1, una în zona Metro și una în zona Polus. Carosabilul va fi de 2x 3,5 metri, pe o parte trotuarul va fi de 1,5 metri, iar pe cealaltă parte va fi inclusă și o pistă de biciclete, lățimea ansamblului trotuar – pistă de biciclete fiind de 2 metri. Toate acestea alături de rigole ranforsate, zid desprijin pe coloane, șanțuri de beton, rambleu, piloți forați, filtre drenante, drenuri orizontale și, bineînțeles, semnalizare rutieră.”

La licitatie s-au prezentat noua (9) societati comerciale. Cel mai mic pret l-a oferit SC KIAT GROUP CONSTRUCT (29.401.790,08 lei), iar cel mai mare SC Porr Construct SRL – 36.182.347,70 lei.

Vezi ofertele facute de cele noua societati comerciale

oferte-centura-Floresti

Contactat telefonic, primarul Horia Sulea ne-a declarat: “Sper ca in urma analizei ofertelor tenice sa nu avem contestatii si sa incepem lucrarile in aprilie.”

C.S.

S-au deschis ofertele pentru construirea centurii SUD Floresti – Cluj-Napoca Reviewed by on . In aceasta dimineata de vineri, 11 martie, in sala de consiliu a Primariei Floresti s-a desfasurat LICITATIA privind ATRIBUIREA LUCRARILOR de CONSTRUIRE a DRUMU In aceasta dimineata de vineri, 11 martie, in sala de consiliu a Primariei Floresti s-a desfasurat LICITATIA privind ATRIBUIREA LUCRARILOR de CONSTRUIRE a DRUMU Rating:
scroll to top