Salina Turda are propria unitate de cazare printr-o investiție de circa un milion de lei

Salina Turda a deschis propria unitate de cazare printr-o investiție de circa un milion lei, fonduri care au putut fi accesate fie prin credit, fie prin surse proprii ale salinei, a declarat, vineri, primarul Municipiului Turda, Tudor Ștefănie, la inaugurarea complexului.

hotelpotaissaturda

“Prin reablitarea și modernizarea hotelului Potaissa vrem să contribuim la modernizarea infrastructurii turistice a municipiului Turda. Salina Turda are astfel propriul hotel care beneficiază și de un centru SPA. În curând vom deschide și baza medicală din cadrul centrului SPA. Încercăm să oferim servicii integrate turiștilor prin facilitățile pe care le avem combinate cu microclimatul salin, cu beneficiile medicale ale acestuia”, a spus Simona Baciu, directorul Salinei Turda .

Investițiile viitoare au ca scop în special extinderea circuitului vizitabil al salinei, darea în folosință a minei Iosif, cunoscută actualmente ca “Sala Ecourilor”. În acest loc, turiștii sunt încântați că orice cuvânt strigat are cel puțin 16 ecouri.

“În bugetul de investiții pe anul 2016 intră finalizarea hotelului, dotările acestuia, dotările din baza de tratament a hotelului, bază pe care sper să o finalizăm în acest an, deci putem vorbi de investiții totale de 4 milioane de lei”, a precizat Simona Baciu pentru agerpres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.