Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Sanse mari ca meciul de fotbal Romania – Spania sa fie pe Cluj Arena!

Sanse mari ca meciul de fotbal Romania – Spania sa fie pe Cluj Arena!

Nationala de fotbal a Romaniei va juca un amical cu Lituania pe 23 martie, pe Cluj Arena, lucrurile urmand a fi oficializate in cel mai scurt timp.

Programarea partidei in orasul de pe Somes face parte din campania de ducere a nationalei in toate colturile tarii. Evident, unde exista si conditii, pentru ca sunt destul de putine stadioane care se ridica la nivelul cerintelor de la nivel international.

Tot dupa acest meci sefii FRF au declarat ca cel mai probabil si meciul dintre Romania si Spania, de pe 27 martie, tot la Cluj-Napoca se va desfasura,a sta daca in continuare avizul ISU pentru Arena Nationala, din Capitala nu va fi luat.  Cum ISU nu a avizat desfasurarea concertelor pe stadionul din Bucuresti, FRF ar vrea sa obtina dreptul de a juca pe stadion fara a se folosi de acoperisul din material neaturorizat de legile de la noi.

romania-spania_mare

 

Sanse mari ca meciul de fotbal Romania – Spania sa fie pe Cluj Arena! Reviewed by on . Nationala de fotbal a Romaniei va juca un amical cu Lituania pe 23 martie, pe Cluj Arena, lucrurile urmand a fi oficializate in cel mai scurt timp. Programarea Nationala de fotbal a Romaniei va juca un amical cu Lituania pe 23 martie, pe Cluj Arena, lucrurile urmand a fi oficializate in cel mai scurt timp. Programarea Rating:
scroll to top