Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Scapa clujul de garajele dintre blocuri? Emil boc le recomanda clujenilor sa nu faca mai investitii in ele, pentru ca vor disparea

Scapa clujul de garajele dintre blocuri? Emil boc le recomanda clujenilor sa nu faca mai investitii in ele, pentru ca vor disparea

”Le recomand clujenilor să nu mai facă nicio investiție în garajele din Cluj-Napoca, pentru că durata lor de viață va fi limitată de aici înainte. Vine și vremea lor, în sensul că vor fi înlocuite cu parcări supraterane și cu locuri de parcare, din două garaje vor apărea trei locuri de parcare.

garaje blocuriÎn acest moment nu avem eliberate din punct de vedere juridic platforme de garaje care să ne permită acest demers. Suntem destul de aproape să avem în unele zone situația juridică rezolvată. Atunci, noi vom informa locatarii în privința zonelor care vor fi afectate. Nu vom începe peste tot, ci cu o informare de câteva luni pentru ca oamenii să își poată muta lucrurile din garaje, acolo unde este cazul, și cu asigurarea că fiecare om care are un garaj va avea un loc de parcare asigurat, fie printr-un parking, fie printr-o parcare la sol. Toate vor fi făcute cu analizarea situației juridice a terenurilor, pentru a nu se trezi că acolo vine cineva si obține o revendicare și cere să se facă un bloc, cum am mai avut situații în Cluj.

Recomandarea noastră este să nu mai faceți investiții în garaje, pentru că ele vor fi înlocuite”, a declarat Primarul Emil Boc.

Scapa clujul de garajele dintre blocuri? Emil boc le recomanda clujenilor sa nu faca mai investitii in ele, pentru ca vor disparea Reviewed by on . ”Le recomand clujenilor să nu mai facă nicio investiție în garajele din Cluj-Napoca, pentru că durata lor de viață va fi limitată de aici înainte. Vine și vreme ”Le recomand clujenilor să nu mai facă nicio investiție în garajele din Cluj-Napoca, pentru că durata lor de viață va fi limitată de aici înainte. Vine și vreme Rating:
scroll to top