Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Se caută voluntari pentru Electric Castle 2016. Unde şi până când te poţi înscrie

Se caută voluntari pentru Electric Castle 2016. Unde şi până când te poţi înscrie

Echipa din spatele Festivalului Electric Castle anunţă că deschide azi selecţia de voluntari pentru ediţia din acest an a evenimentului.

„Am dat startul selecţiei de voluntari mai devreme anul acesta pentru că dorim să le oferim o experienţă completă şi de care ei să profite pe termen lung, nu doar în perioada festivalului. Cei care vor fi selectaţi vor trece prin mai multe activităţi de training care să îi pregătească pentru eveniment, dar şi în dezvoltarea lor personală”, spune Ioana Lepădat, coordonatorul departamentului „Voluntari” din cadrul festivalului.

Care sunt condiţiile 

În primul rând, tinerii trebuie să aibă 16 ani împliniţi şi să fie disponibili în perioada 14-17 iulie, dar şi în timpul trainingurilor şi pregătirilor dinaintea evenimentului. Apoi, cunoaşterea unor limbi străine sau experienţa în eveniment sunt avantaje, dar nu o obligaţie.  Festivalul Electric Castle caută peste 250 de voluntari. Aplicaţiile se pot depune simplu şi rapid, până pe 25 martie,completând un formular pe site-ul Electric Castle, secţiunea „Volunteers” (https://electriccastle.ro/volunteers).

Call-voluntari-EC

Se caută voluntari pentru Electric Castle 2016. Unde şi până când te poţi înscrie Reviewed by on . Echipa din spatele Festivalului Electric Castle anunţă că deschide azi selecţia de voluntari pentru ediţia din acest an a evenimentului. „Am dat startul selecţi Echipa din spatele Festivalului Electric Castle anunţă că deschide azi selecţia de voluntari pentru ediţia din acest an a evenimentului. „Am dat startul selecţi Rating:
scroll to top