Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Se da jos din Porsche si rupe stergatoarele unei masini parcate aiurea

Se da jos din Porsche si rupe stergatoarele unei masini parcate aiurea

porsche

Un şofer clujean a surprins scene halucinante din traficul clujean: maşini julite în parcare şi şoferi de Porsche care se răzbună rupând ştergătoare.

Problema parcărilor din Cluj-Napoca dă naştere unor situaţii incredibile. Dovadă stă un clip postat pe site-ul Trafictube.ro, în care sunt prezentate două întâmplări definitorii pentru haosul din traficul clujean.

Astfel, în prima parte a materialului video, un şofer încearcă să parcheze cu spatele pe strada Republicii, însă în timpul manevrei juleşte o maşina staţionată pe marginea drumului.

Însă episodul cu adevărat halucinant este filmat pe bulevardul Eroilor: şoferul unui Porsche Panamera opreşte în mijlocul drumului pentru se răzbuna pe proprietarul unei Toyota Yaris care îi bloca intrarea în curte. Astfel, “justiţiarul” rupe ştergătoarele maşinii japoneze, după care urcă la volanul bolidului său şi se opreşte câteva zeci de metri mai departe. sursa stire: citynews.ro

Se da jos din Porsche si rupe stergatoarele unei masini parcate aiurea Reviewed by on . Un şofer clujean a surprins scene halucinante din traficul clujean: maşini julite în parcare şi şoferi de Porsche care se răzbună rupând ştergătoare. Problema p Un şofer clujean a surprins scene halucinante din traficul clujean: maşini julite în parcare şi şoferi de Porsche care se răzbună rupând ştergătoare. Problema p Rating:
scroll to top