Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Se dă startul înscrierilori la atelierele de la LollyBoom

Se dă startul înscrierilori la atelierele de la LollyBoom

May 28, 2016 9:17 am by: A+ / A-

De mâine, 28 mai 2016, LollyBoom dă startul înscrierilori la ateliere. Anul acesa, ca și anul trecut, activitățile vor fi multe și diverse. Printre activitățile ce vor avea loc putem enumera: ateliere de desen, pictură, de gătit, ceramică, activități de tras cu arcul, teatru, muzică, dans, cățărări, face-painting etc.

Înscrierile online îi ajută pe părinţi să asigure locul dorit copiilor lor la ateliere/workshop-uri, pentru că din păcate, locurile sunt limitate. Pentru participarea la ateliere și workshop-uri, recomandăm să se facă înscrierea celor mici aici: http://www.lollyboomfestival.com/ateliere/. Numărul maxim de activități la care un copil poate fi înscris este de două pe zi. Dacă, totuși, nu reușiți accesați site-ul, înscrierile se pot face și la festival în limita locurilor disponibile.

Pe langa ateliere puteţi gasi si alte activități pentru divertisment: spectacole de magie, jocuri, concursuri, teatru de păpuși, grădinărit, croitorie, reciclare creativă, plus multe altele.

LollyBoom

Vă așteptăm pe toți în Parcul Central din Cluj-Napoca în perioada 1-5 iunie la LollyBoom – festival de mare avengură dedicat întregii familii

Se dă startul înscrierilori la atelierele de la LollyBoom Reviewed by on . De mâine, 28 mai 2016, LollyBoom dă startul înscrierilori la ateliere. Anul acesa, ca și anul trecut, activitățile vor fi multe și diverse. Printre activitățile De mâine, 28 mai 2016, LollyBoom dă startul înscrierilori la ateliere. Anul acesa, ca și anul trecut, activitățile vor fi multe și diverse. Printre activitățile Rating: 0
scroll to top