Se face dreptate ! Dezvoltatorul imobiliar Traian Floarea, arestat preventiv dupa ce ar fi tepuit mai multi clujeni

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 700.000 de euro scrie Citynews.ro

teapa-apartamente clujS
Un dezvoltator imobiliar din Cluj-Napoca, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut de polițiștii clujeni, fiind acuzat de înșelăciune și distrugere. Mai exact, este vorba despre nu mai puțin de 37 de infracțiuni de înșelăciune și o infracțiune de distrugere , fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. Potrivit unor surse Citynews.ro, este vorba despre cunoscutul Traian Floarea Ianson, care are proiecte imobiliare pe str. Miko Imre și Fabricii.

”La data de 26 mai a.c., pentru documentarea activității unui bărbat bănuit de comiterea unor înșelăciuni, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu luptători de acțiuni speciale, au efectuat 3 percheziții domiciliare în mai multe locații de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Astfel, au fost ridicate documente și înscrisuri care relevă activitatea infracțională a celui în cauză, precum și bunuri care pot fi valorificate, în vederea recuperării prejudiciului creat”, spun reprezentanții IPJ Cluj.

Ianson este acuzat că, în perioada 2009-2016, în calitate de constructor – persoană fizică, ar fi indus în eroare persoanele vătămate cu privire la vânzarea unor imobile în cartierele Mărăști și Zorilor.

”Astfel, bărbatul ar fi încheiat antecontracte de vânzare-cumpărare cu persoanele vătămate, ulterior nerespectându-și obligațiile asumate prin acestea, referitoare la termenul de predare a posesiei și folosinței imobilelor și la interdicția înstrăinării imobilelor altor persoane.

Articol preluat CityNews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.