Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Seminar gratuit de imbunatatire naturala a vederii la Cluj-Napoca

Seminar gratuit de imbunatatire naturala a vederii la Cluj-Napoca

Seminarul gratuit „Imbunatateste-ti Astazi Natural Vederea“ va avea loc in Cluj-Napoca Marti si Miercuri, 23 Februarie – 24 Februarie, la Hotel Central de pe strada Victor Babes.

1440415.okiSeminarul dureaza 3 ore si se desfasoara in 2 zile consecutive. In ambele zile vor fi 2 sesiuni, o sesiune se desfasoara de la ora 10:00 la ora 13:00, iar a doua sesiune de la ora 18.00 la ora 21.00. Intrarea este gratuita.

„Imbunatateste-ti Astazi Natural Vederea“ se desfasoara in majoritatea oraselor mari din tara din luna septembrie a anului 2014, ajutand participantii sa isi imbunatateasca vederea sau sa isi stopeze cresterea dioptriilor.

Evenimentul este sustinut de Flavius Turcanu, care sustine acest seminar despre imbunatatirea vederii in mod natural in toate orasele mari din tara de peste un an de zile.

Flavius Turcanu are sase ani de experienta in acest domeniu si ajuta oamenii sa isi imbunatateasca vederea in mod natural. Prima persoana pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 6 ani cand a reusit sa renunte la ochelari si sa isi recapete vederea clara.

Flavius Turcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop sa ii ajute pe cei cu probleme de vedere sa isi imbunatateasca si sa isi vindece vederea in mod natural.

In cadrul evenimentului se va discuta despre: de ce se poate imbunatati natural vederea, cum se poate stopa definitiv cresterea dioptriilor, modalitati prin care va puteti relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru imbunatatirea imediata a vederii, cum sa eliminati instant tensiunea si oboseala oculara, dar si cateva secrete pentru a accelera imbunatatirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar alegandu-se orasul Cluj-Napoca, pentru ziua de 23 sau 24 Februarie.

 

Seminar gratuit de imbunatatire naturala a vederii la Cluj-Napoca Reviewed by on . Seminarul gratuit „Imbunatateste-ti Astazi Natural Vederea“ va avea loc in Cluj-Napoca Marti si Miercuri, 23 Februarie – 24 Februarie, la Hotel Central de pe st Seminarul gratuit „Imbunatateste-ti Astazi Natural Vederea“ va avea loc in Cluj-Napoca Marti si Miercuri, 23 Februarie – 24 Februarie, la Hotel Central de pe st Rating:
scroll to top