Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Sfanta lumina a fost preluata de la Aeroportul din Cluj

Sfanta lumina a fost preluata de la Aeroportul din Cluj

lumina cu avionul O delegaţie a Patriarhiei Române a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim la Bucureşti, după care aceasta a ajuns și la Cluj-Napoca, cu o cursă privată, pentru a fi împărțită credincioșilor la slujba de Înviere.

Zeci de preoți, dar și credincioși au așteptat avionul pe Aeroportul Internațional din Cluj, care a ajuns în jurul orei 22:15.”Am venit din Vișeu, din Maramureș, să luăm Lumina Sfântă să o ducem la credincioșii de acolo. Vom face aproximativ o oră și 40 de minute cu mașina, sper să ajungem la timp”, a declarat un preot.

Încă din anul 2009, la iniţiativa Prea Fericitului Daniel, Patriarhia Româna aduce în ţară Lumina Sfântă de la Iersualim pentru Sărbătoarea de Paşti.

Sursa Stire: CityNews.ro

Sfanta lumina a fost preluata de la Aeroportul din Cluj Reviewed by on . O delegaţie a Patriarhiei Române a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim la Bucureşti, după care aceasta a ajuns și la Cluj-Napoca, cu o cursă privată, pentru a fi O delegaţie a Patriarhiei Române a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim la Bucureşti, după care aceasta a ajuns și la Cluj-Napoca, cu o cursă privată, pentru a fi Rating:
scroll to top