Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » SHARE: Un bărbat de 73 de ani din Cluj este dat dispărut! Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112!

SHARE: Un bărbat de 73 de ani din Cluj este dat dispărut! Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112!

Ioan Iakab, in varsta de 73 de ani din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a plecat de acasă, în data de 14 ianuarie 2016 iar de atunci familia acestuia nu mai ştie nimic de el. Bărbatul are înălţimea de 1,70 metri, greutatea de 68 kilograme,faţă lungă, ochi căprui, nas drept, buze subţiri, bărbie rotundă, ten deschis şi păr grizonat.

La data dispariţiei purta barbă mare. Referior la îmbrăcăminte acesta purta o pereche de blugi albaştri şi geacă din piele de culoare închisă.
Persoanele care l-au văzut sau care pot furniza orice informaţii despre această persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!

IAKAB IOAN

 

SHARE: Un bărbat de 73 de ani din Cluj este dat dispărut! Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112! Reviewed by on . Ioan Iakab, in varsta de 73 de ani din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a plecat de acasă, în data de 14 ianuarie 2016 iar de atunci familia acestuia nu mai ştie Ioan Iakab, in varsta de 73 de ani din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a plecat de acasă, în data de 14 ianuarie 2016 iar de atunci familia acestuia nu mai ştie Rating:
scroll to top