Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Siemens angazeaza 200 de IT-isti pentru centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj-Napoca

Siemens angazeaza 200 de IT-isti pentru centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj-Napoca

Siemens SRL, una dintre cele mai mari companii de inginerie din Romania, a anuntat ca in decursul anului fiscal 2015 si-a dezvoltat semnificativ activitatile de cercetare-dezvoltare IT din Cluj-Napoca urmand ca anul acesta sa isi mareasca echipa cu pana la 200 de persoane.

dg-20140731-0098Locatia din Cluj-Napoca este cel de-al patrulea centru de cercetare-dezvoltare din Romania si a fost deschisa in august 2014 dupa o investitie initiala de 4.5 milioane de euro mentioneaza bzc.

Reprezentantii companiei germane afirma, de asemenea, ca anul trecut a fost unul cate se poate de bun pentru Siemens, la sfarsitul anului financiar, veniturile au crescut cu 15% fata de aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la 157 milioane Euro. Cresterea a fost determinata de dezvoltarea pozitiva a afacerilor in piata automatizarilor si a sectorului petrol si gaze, in vreme ce segmente precum cel medical sau al transporturilor au ramas stabile.

Totodata, numarul de angajati a inregistrat o usoara crestere comparativ cu 2014, in principal datorita dezvoltarii echipei centrului de cercetare-dezvoltare IT din Cluj-Napoca „Rezultatele financiare sunt in linie cu strategia globala a companiei, care este axata de-a lungul a trei segmente de crestere: electrificare, digitalizare si automatizari. In 2016, exista oportunitati in piata locala datorita fondurilor europene alocate Romaniei pentru 2014-2020. Viitorul depinde de infrastructura inteligenta care eficientizeaza productia si transportul energiei, ajuta la optimizarea traficului si contribuie la performante inalte in procesele industriale.

Datorita tehnologiilor de automatizare Siemens, toate aceste provocari pot fi abordate pentru a imbunatati calitatea vietii in orase si capacitatea si eficienta clientilor nostri”, a declarat George Catalin Costache, CEO Siemens SRL.

Siemens angazeaza 200 de IT-isti pentru centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj-Napoca Reviewed by on . Siemens SRL, una dintre cele mai mari companii de inginerie din Romania, a anuntat ca in decursul anului fiscal 2015 si-a dezvoltat semnificativ activitatile de Siemens SRL, una dintre cele mai mari companii de inginerie din Romania, a anuntat ca in decursul anului fiscal 2015 si-a dezvoltat semnificativ activitatile de Rating:
scroll to top