Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Simona Halep la Cluj: “A spus că arată totul foarte bine şi că-i place mult!”

Simona Halep la Cluj: “A spus că arată totul foarte bine şi că-i place mult!”

Jcătoare de tenis Simona Halep s-a declarat încântată de condiţiile de care beneficiază pentru meciul de FED Cup dintre România şi Cehia care se va disputa între 6-7 februarie la Cluj.

simona-halep-fed-cup1Lotul României a sosit duminică pe aeroportul din Cluj-Napoca, dar, surprinzător, Simona Halep nu se afla în delegaţie, ea sosind separat, cu maşina. La ora sosirii celorlalte tenismene la Cluj Halep era deja la hotel, potrivit acestora:   “A spus că arată totul foarte bine şi că-i place mult. Aşa cum era de aşteptat de altfel în sala de la Cluj”, a transmis Raluca Olaru, citată de Digisport.ro. Deşi înfruntă un adversar fooarte puternic, echipa Cehiei, căpitanul nejucător al României, Alina Tecşor, este opimistă. “Este prima jucătoare a noastră (Simona Halep, n.red.) şi e în primele 10.

Este un mare atu pe care îl avem şi să sperăm că şi echipa va fi destul de unitară şi că vom fi destul de unite încât să aducem punctele necesare câştigării”, a declarat Alina Tecşor.   Alături de Simona Halep, numărul 3 WTA (fiind depăşită de Kerber, care a câştigat Australian Open) din lotul României pentru meciul cu Cehia fac parte Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Irina Begu şi Alexandra Dulgheru sunt accidentate.

Echipa Cehiei le include pe Petra Kvitová, numărul 9 WTA şi Karolína Plíšková, numărul 13 WTA.   Meciurile de simplu şi dublu se vor disputa sâmbătă şi duminică, 6-7 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Toate biletele puse în vânzare până acum au fost epuizate.

Sursa: adevarul

Simona Halep la Cluj: “A spus că arată totul foarte bine şi că-i place mult!” Reviewed by on . Jcătoare de tenis Simona Halep s-a declarat încântată de condiţiile de care beneficiază pentru meciul de FED Cup dintre România şi Cehia care se va disputa într Jcătoare de tenis Simona Halep s-a declarat încântată de condiţiile de care beneficiază pentru meciul de FED Cup dintre România şi Cehia care se va disputa într Rating:
scroll to top