Tuesday , 11 December 2018

Home » Naţional » Sindicatul Politistilor este de partea lui Marian Godina si cere demisia sefului IPJ Brasov!

Sindicatul Politistilor este de partea lui Marian Godina si cere demisia sefului IPJ Brasov!

Sindicatul îl apără pe Marian Godină şi cere demisia şefului IPJ Braşov. Ce abuzuri acuză colegii poliţistului

marian godinaSindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a cerut, oficial, printr-un comunicat remis joi, demisia lui Ioan Aron, şeful IPJ Braşov. Sidicaliştii îi iau, astfel, apărarea colegului lor Marian Godină, care a făcut, în ultimele zile, o serie de dezvăluiri despre abuzurile şefilor din Poliţia Braşov scrie Voceatransilvaniei.

Comunicatul transmis de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie:

„Va solicitam in mod public demisia domnule chestor de poliție doctor Ioan Aron
Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ,,Alexandru Ioan Cuza” solicită în mod public demisia inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, chestor de poliție doctor Ioan Aron.
Această solicitare are ca bază cazul, intens mediatizat al colegului nostru Marian Godină și care a scos la iveală problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de poliție în ultima perioadă.
Este a doua oară când inspectorul șef intervine în viața colegului nostru și prin diverse abuzuri încalcă dreptul la libera exprimare, solicitându-i să închidă pagina sa personală de pe o rețea de socializare, în ciuda faptului că această pagină este urmărită și apreciată de sute de mii de oameni.
Acesta nu este singurul incident petrecut la IPJ Brașov, județ în care a existat agent de poliție cu 114 atribuții în fișa postului, polițiștii rutieri au fost cercetați, suspendați sau chiar condamnați pe nedrept din cauza șefului Poliției Rutiere.
In campusul universitar Brașov, șeful poliției si-a permis, împreună cu administratorul să monteze camere de supraveghere video si micofoane, să urmareasca studentii fara drept si chiar sa exercite presiuni asupra unor studente pe baza inregistrarilor.
Toate acestea considerăm, domnule doctor, că sunt motive temeinice care ar trebui să vă determine să vă înaintați demisia de onoare”, se arată în document.

Sindicatul Politistilor este de partea lui Marian Godina si cere demisia sefului IPJ Brasov! Reviewed by on . Sindicatul îl apără pe Marian Godină şi cere demisia şefului IPJ Braşov. Ce abuzuri acuză colegii poliţistului Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a cer Sindicatul îl apără pe Marian Godină şi cere demisia şefului IPJ Braşov. Ce abuzuri acuză colegii poliţistului Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a cer Rating:
scroll to top