Tuesday , 11 December 2018

Home » Altele » Smartphone la preţul de 6 euro! O companie indiană va lansa cel mai ieftin smartphone din lume!

Smartphone la preţul de 6 euro! O companie indiană va lansa cel mai ieftin smartphone din lume!

Smartphone-urile au devenit cu siguranţă foarte accesibile, faţă de preţurile lor din vremurile de demult şi aproape oricine îşi permite un asemenea „moft”. Indienii vor însă să lanseze cel mai ieftin smartphone din lume, la un preţ de 6 euro (500 Rs).

shutterstock_147370175Smartphone-ul Freedom 251 reprezintă o colaborare între producătorul local Ringing Bells şi guvernul indian, scrie gandul.info. Dispozitivul va fi lansat miercuri, ca parte a unei iniţiative care vizează ca fiecare indian să deţină un smartphone.

Preţul va fi de 6 euro. Specificaţiile şi preţul final de retail (confirmat) vor fi furnizate miercuri, la evenimentul de lansare pentru Freedom 251.

La începutul lunii, Ringing Bells a lansat un smartphone 4G, denumit Smart101, care costă 2.999 Rs.

Un alt produs tehnologic indian a fost şi tableta Aakash, lansată în 2011 ca un dispozitiv accesibil pentru elevi şi studenţi. Ţinând cont de preţul extrem de redus, specificaţiile smartphone-ului indian ar putea fi modeste.

 

Smartphone la preţul de 6 euro! O companie indiană va lansa cel mai ieftin smartphone din lume! Reviewed by on . Smartphone-urile au devenit cu siguranţă foarte accesibile, faţă de preţurile lor din vremurile de demult şi aproape oricine îşi permite un asemenea „moft”. Ind Smartphone-urile au devenit cu siguranţă foarte accesibile, faţă de preţurile lor din vremurile de demult şi aproape oricine îşi permite un asemenea „moft”. Ind Rating:
scroll to top