Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Sorin Apostu, tot mai aproape să fie eliberat din închisoare. Fostul primar a scris patru cărţi în puşcărie

Sorin Apostu, tot mai aproape să fie eliberat din închisoare. Fostul primar a scris patru cărţi în puşcărie

Tribunalul Bistriţa-Năsăud va judeca miercuri contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia din 30 decembrie 2015 a Judecătoriei Bistriţa, care a admis propunerea de liberare condiţionată a fostului primar clujean Sorin Apostu, luată de comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Bistriţa.

646x404În cazul în care această contestaţie va fi respinsă, Sorin Apostu va fi eliberat din Penitenciarul Bistriţa cel mai probabil în cursul zilei de miercuri.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bistriţa, Cosmin Părăuan, a declarat marţi, pentru Agerpres, că Sorin Apostu a efectuat, până la această dată, 894 din cele 1.096 de zile de închisoare primite, iar cele patru cărţi scrise şi munca prestată i-au redus pedeapsa cu încă 241 zile.

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv, în iulie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Sorin Apostu primise, în iulie 2013, o pedeapsă de trei ani şi şase luni cu executare în urma unei decizii luate de Curtea de Apel Târgu Mureş, însă instanţa supremă a admis apelul DNA şi a mărit condamnarea la patru ani închisoare, la care a adăugat un spor de şase luni.

Apostu a fost încarcerat, iniţial, la Penitenciarul Gherla, iar din 17 februarie 2015 a fost transferat la Penitenciarul Bistriţa.

Sursa: VoceaTransivaniei

Sorin Apostu, tot mai aproape să fie eliberat din închisoare. Fostul primar a scris patru cărţi în puşcărie Reviewed by on . Tribunalul Bistriţa-Năsăud va judeca miercuri contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia din 30 decembrie 2015 a Judecătoriei Bistriţa, care a admi Tribunalul Bistriţa-Năsăud va judeca miercuri contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia din 30 decembrie 2015 a Judecătoriei Bistriţa, care a admi Rating:
scroll to top