Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Spaniolii s-au speriat şi vin să vadă cu ochii lor gazonul de pe Cluj Arena. Președintele FRF le-a spus că gazonul este prost!

Spaniolii s-au speriat şi vin să vadă cu ochii lor gazonul de pe Cluj Arena. Președintele FRF le-a spus că gazonul este prost!

Problemele cu organizarea partidei România – Spania îi îngrijorează pe iberici. Cotidianul “Marca” scrie despre interdicţia Arenei Naţionale, despre mutarea la Cluj, dar şi despre problemele cu gazonul de la Cluj Arena sau despre disputele dintre politicienii clujeni şi Anghel Iordănescu.

Marca susţine că selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, i-a întrebat pe oficialii FRF prezenţi la Paris, pentru reunirea antrenorilo, ce se întâmplă cu Arena Naţională şi de ce va fi mutată partida. “E o nebunie”, i-a spus un membru FRF lui Vicente del Bosque, la reuniunea antrenorilor de la Paris”, notează Marca, care explică şi cum au decurs dinscuţiile dintre preşedinţii celor două federaţii: “Burleanu a fost cinstit cu preşedintele Federaţiei Spaniole, Angel Maria Villar şi i-a explicat că gazonul din Cluj Arena este prost, dar a fost încrezător că va arăta bine în 27“.

cluj-arena

Starea proastă a gazonului de la Cluj i-a speriat pe spanioli, care vor trimite o delegaţie pentru a inspecta suprafaţa de joc şi a se asigura că acesta se va prezenta în condiţii bune, la ora jocului. “În această situaţie, Federaţia Spaniolă va trimite o delegaţie, săptămâna viitoare, la Cluj pentru a analiza starea gazonului şi posibila evoluţie. Pentru Spania este o prioritate să respecte modificarea propusă de România”, scrie cotidianul spaniol, care nu uită să amintească şi de conflictele apărute între politicienii din Cluj şi oamenii de fotbal, pe seama disputării meciului în Ardeal. “Au apărut reacţii furioase în rândul politicienilor din Cluj. Gazonul va fi imaculat, dar se pare că antrenorul nu vrea să joace aici cu Spania. Tratează românii din Cluj ca şi cum ar fi de categoria a doua”, spune senatorul Alin Tişe, citat de Marca.

Spaniolii s-au speriat şi vin să vadă cu ochii lor gazonul de pe Cluj Arena. Președintele FRF le-a spus că gazonul este prost! Reviewed by on . Problemele cu organizarea partidei România – Spania îi îngrijorează pe iberici. Cotidianul “Marca” scrie despre interdicţia Arenei Naţionale, despre mutarea la Problemele cu organizarea partidei România – Spania îi îngrijorează pe iberici. Cotidianul “Marca” scrie despre interdicţia Arenei Naţionale, despre mutarea la Rating:
scroll to top