Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Studenții clujeni premiați cu aur in cadrul concursului internațional de Design Seismic din San Francisco

Studenții clujeni premiați cu aur in cadrul concursului internațional de Design Seismic din San Francisco

Studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca au câștigat locul I, pentru al treilea an consecutiv în cadrul Concursului intrrnațional de Design Seismic, desfășurat anul acesta la San Francisco.Macheta studenților români, denumită RedWood Tower, reprezintă o structură de 29 de etaje, realizată integral din lemn de balsa.2016-Echipa-dupa-premiere

 

Chiar dacă a avut o greutate de doar 606 grame, cu o încărcare suplimentară de peste 11.38 kilograme, a rezistat cu brio celor 3 cutremure simulate din cadrul concursului.

Seismic Design Competition este recunoscut la nivel mondial drept un concurs riguros, dovadă fiind sistemul de punctare al fiecărei echipe, care include: Propunere Design, Prezentare, Poster și Arhitectură, Acuratețea Predicțiilor,Venit anual, Cheltuieli anuale în administrarea clădirii, Costul seismic anual.

Din rezultatul cumulat al acestor criterii se obține venitul anual, venit care reprezintă de fapt scorul final al echipei.

Studenții clujeni premiați cu aur in cadrul concursului internațional de Design Seismic din San Francisco Reviewed by on . Studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca au câștigat locul I, pentru al treilea an consecutiv în cadrul Concursului intrrnațional de Design Seismic, desf Studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca au câștigat locul I, pentru al treilea an consecutiv în cadrul Concursului intrrnațional de Design Seismic, desf Rating:
scroll to top