Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Sufocat de interese, Bucurestiul nu reuseste sa gazduiasca un amical! Meciul Romania – Spania, oficial la Cluj!

Sufocat de interese, Bucurestiul nu reuseste sa gazduiasca un amical! Meciul Romania – Spania, oficial la Cluj!

Pe maretul stadion de 250 de milioane de euro se va aseza praful din cauza unei situatii de rasul curcilor. Razvan Burleanu a anuntat numele orasului care va deveni capitala fotbalului romanesc.

imageResize

Razvan Burleanu

Spaniolilor initial  li s-a spus ca meciul va fi găzduit de „Arena Natională“, insa cum stadionul n-a primit avizul pompierilor, meciul de la Bucuresti s-a mutat la Cluj.

Dupa ce luni a transmis un ultimatum Primariei Capitalei pentru a redeschide National Arena, Burleanu marturiseste acum ca a primit mesajul edilului interimar si a decis sa mute meciul pe Cluj Arena.

In acelasi timp, acesta a dezvluit ca are doua variante pentru amicalul Romania – Lituania, programat pe 24 martie, acesta putand sa se joace fie pe stadionul celor de la CFR Cluj, fie pe cel al Astrei de la Giurgiu, insa numai daca specialistii vor decide ca gazonul de pe Cluj Arena nu face fata.

“Am observat si eu ca am primit cu foarte mare rapiditate un raspuns. Credeam ca noaptea e un sfetnic bun, dar acum va pot confirma in mod oficial ca meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentantii nationalei Spaniei si au spus ca nu e nicio problema. Singura problema e legata de gazon. Specialistii vor decide daca el va putea sustine doua meciuri si 4 antrenamente intr-un timp atat de scurt.

Ca varianta de rezerva iau in calcul mutarea meciului de pe 23 (nr. cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele intamplate. Astept cu o la fel de mare rapiditate un raspuns legat si de cerea facuta celor de la Primarie de a ne da spre administrare Arena Nationala”, a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu, potrivit DigiSport.

Sufocat de interese, Bucurestiul nu reuseste sa gazduiasca un amical! Meciul Romania – Spania, oficial la Cluj! Reviewed by on . Pe maretul stadion de 250 de milioane de euro se va aseza praful din cauza unei situatii de rasul curcilor. Razvan Burleanu a anuntat numele orasului care va de Pe maretul stadion de 250 de milioane de euro se va aseza praful din cauza unei situatii de rasul curcilor. Razvan Burleanu a anuntat numele orasului care va de Rating:
scroll to top