Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Sume astronomice cerute de proprietarii de imobile din Cluj la inchirierea unor “camarute” pe perioada UNTOLD

Sume astronomice cerute de proprietarii de imobile din Cluj la inchirierea unor “camarute” pe perioada UNTOLD

May 10, 2016 2:14 pm by: A+ / A-

Proprietarii de apartamente si garsoniere isi freaca mainile inainte de inceperea festivalului UNTOLD din Cluj Napoca.  Mai sunt cateva luni pana la inceperea celui mai important eveniment din Europa si anunturile legate de cazare pentru perioada festivalului “curg” pe internet. 

O simpla cautare pe internet afiseaza zeci de anunturi ale proprietarilor de imobile din Cluj-Napoca, din Floresti si din apropierea orasului, care isi ofera apartamentele, garsonierele si fel de fel de camarute la preturi exorbitante spre inchiriere`, pe perioada UNTOLD, profitand din plin de acest eveniment.

Surprinzator este faptul ca aceste preturi sunt uneori nejustificate; conditiile din imobile fiind minime si uneori ridicole.

 

1

 

7

4

O mare parte din cei care isi cauta cazare pe perioada festivalului sunt complet revoltati de preturile cerute pentru doar 4 zile de cazare deoarece uneori sumele cerute trec de 1000 de euro ajungand ca apartamentele si chiar garsonierele sa fie date spre chirie cu peste 2000-3000 €. Anumiti proprietari spera sa dea lovitura si sa se imbogateasca peste noapte oferind garsoniere de numai 12m² cu sume spectaculoase de pana la 2500 €.

324325435654

ridicol

22

 

Vezi articolul:  Optiunile de cazare la UNTOLD 2016, preturile incep de la 90 lei

 

Sume astronomice cerute de proprietarii de imobile din Cluj la inchirierea unor “camarute” pe perioada UNTOLD Reviewed by on . Proprietarii de apartamente si garsoniere isi freaca mainile inainte de inceperea festivalului UNTOLD din Cluj Napoca.  Mai sunt cateva luni pana la inceperea c Proprietarii de apartamente si garsoniere isi freaca mainile inainte de inceperea festivalului UNTOLD din Cluj Napoca.  Mai sunt cateva luni pana la inceperea c Rating: 0
scroll to top