Friday , 19 October 2018

Home » Din Oraș / Județ » “Sunt gorjean, dar dacă ar depinde de mine n-aș avea nicio problemă să mutăm capitala la Cluj-Napoca.”

“Sunt gorjean, dar dacă ar depinde de mine n-aș avea nicio problemă să mutăm capitala la Cluj-Napoca.”

June 7, 2016 11:23 am by: A+ / A-

Jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu isi exprima parerea fata de rezultatele de la alegerile locale, unde mentioneaza ca nu ar avea nici o problema daca capitala ar fi mutata de la Bucuresti la Cluj-Napoca.

cluj-arena-si-imprejurimile

„Sunt gorjean, dar dacă ar depinde de mine n-aș avea nicio problemă să mutăm capitala la Cluj-Napoca. Bucureștiul va fi mereu victima cumetriilor balcanice soldate cu deznodăminte triste precum cel din seara asta. Când capitala ajunge pe mâna unui grup infracțional organizat, în secolul XXI, adio! Boc, cel tocat și umilit la București, a făcut din orașul său un giuvaer urbanistic și de business. Acolo există viitor, decență, predictibilitate, mai mult respect, destulă presă onestă, interes pentru pace, construcție, armonie și mulți, foarte mulți oameni de bun-simț. Ei au înțeles că judecata ”cu toporul la brâu” din sud (vezi ”analizele” tendențioase și pline de venin, în cazul premierul Boc) nu se potrivește în Ardeal. Iar situația e valabilă în multe orașe din Transilvania, unde pornirea dușmănoasă, mita electorală, țoapele, mahalagismul, șarlele și corupții nu fac jocurile precum dincoace de Carpați. În plus, priviți la masochismul din Oltenia. Târgu-Jiul (Cârciumaru), Craiova (Olguța Vasilescu) sau Rm. Vâlcea (Gutău) au votat cu infractori dovediți sau în curs de dovedire!!! Unde în lume veți mai găsi așa ceva?? În ce țară un hoț, fie și doar bănuit, e votat de oameni???!!! Sigur că dorința mea cu translatarea capitalei e una mai mult emoțională, practic și constituțional pot fi pus la zid deja :) Dar rămân cu acest respect profund pentru frații mei de dincolo de munte, ca și față de cei plecați peste granițe, care cu siguranță nu mai vor o Românie de cumetrie (vorba lui Ion Iliescu) așa cum ne-o croiește Bucureștiul de peste 20 de ani”, a scris Laurenţiu Ciocăzanu pe Facebook.

“Sunt gorjean, dar dacă ar depinde de mine n-aș avea nicio problemă să mutăm capitala la Cluj-Napoca.” Reviewed by on . Jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu isi exprima parerea fata de rezultatele de la alegerile locale, unde mentioneaza ca nu ar avea nici o problema daca capitala ar Jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu isi exprima parerea fata de rezultatele de la alegerile locale, unde mentioneaza ca nu ar avea nici o problema daca capitala ar Rating: 0
scroll to top