Tuesday , 20 November 2018

Home » Internaţional » Super-radarele laser din Ungaria pot detecta daca nu ai centura pusa sau vorbesti la telefon

Super-radarele laser din Ungaria pot detecta daca nu ai centura pusa sau vorbesti la telefon

Soferii romani trebuie sa fie de acum si mai prudenti cand traverseaza Ungaria. Politia maghiara a impanzit toata tara cu radare inteligente, panoramice, care vor intra in functiune incepand de maine.

radare ungaria

Daca urmeaza sa calatoriti in Ungaria, trebuie sa respectati la sange regulile de circulatie! Cu un an in urma, politia maghiara a inceput sa foloseasca 160 de radare “Traffipax”, de ultima generatie. Pe langa acestea, vor aparea super-radarele fixe, denumite “365 Szupertraffipax”, dotate cu sistem laser. In afara de viteza autovehiculului, radarele citesc numerele de inmatriculare, identifica datele masinii si ale soferului. Mai mult, aparatele performante “observa” daca soferul are centura pusa ori daca vorbeste la telefon. Radarele “365 Szupertraffipax” semnaleaza, de asemenea, daca soferul a depasit linia continua, daca a trecut pe rosu, daca n-a acordat prioritate sau daca a oprit in locuri unde este interzis. Vestea proasta este ca si amenzile din Ungaria vor creste.

Sursa: ROL.ro

Super-radarele laser din Ungaria pot detecta daca nu ai centura pusa sau vorbesti la telefon Reviewed by on . Soferii romani trebuie sa fie de acum si mai prudenti cand traverseaza Ungaria. Politia maghiara a impanzit toata tara cu radare inteligente, panoramice, care v Soferii romani trebuie sa fie de acum si mai prudenti cand traverseaza Ungaria. Politia maghiara a impanzit toata tara cu radare inteligente, panoramice, care v Rating:
scroll to top