Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Talhar din Cluj-Napoca retinut de politisti dupa ce a batut 3 femei in propria lor locuinta, furandu-le mai apoi bunurile !

Talhar din Cluj-Napoca retinut de politisti dupa ce a batut 3 femei in propria lor locuinta, furandu-le mai apoi bunurile !

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 33 de ani din Cluj-Napoca, a pătruns în două locuinte din centrul Clujului luând la bătaie trei femei și furând mai apoi bani și alte bunuri.

hot-prins-de-politieÎn 20 ianuarie, bărbatul a pătruns într-o locuinţă de pe Bulevardul Eroilor de unde ar fi sustras bani. El le-a și bătut pe cele două femei care se aflau în locuință. Tâlharul a fost imobilizat de doi clujeni în curtea imobilului, până a venit poliția.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, vineri, după ce inițial, în urma comiterii unei talhării, a fost internat la Clinica de Psihiatrie.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în 22 decembrie 2015, acelaşi bărbat a pătruns într-o locuinţă de pe Calea  Dorobanţilor, profitând de faptul că uşa de acces era închisă, însă neasigurată. De acolo a furat un telefon mobil, exercitând violenţe asupra femeii care se afla în imobil.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: CityNews

Talhar din Cluj-Napoca retinut de politisti dupa ce a batut 3 femei in propria lor locuinta, furandu-le mai apoi bunurile ! Reviewed by on . Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 33 de ani din Cluj-Napoca, a pătruns în două locuinte din centrul Clujului luând la bătaie trei femei și furând ma Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 33 de ani din Cluj-Napoca, a pătruns în două locuinte din centrul Clujului luând la bătaie trei femei și furând ma Rating:
scroll to top