Târg de Turism la Cluj. Reduceri la pachetele de vacanţe până la 50%

Sute de oferte şi idei de vacanţă îi aşteaptă pe curioşi la a 14-a ediţie a Târgului de Turism Touristica, găzduit în acest weekend de mallul Polus Center din Cluj-Napoca. Şi-au anunţat participarea agenţii de turism, reprezentanţe turistice, hoteluri, pensiuni şi publicaţii de profil. Acestea îi vor momi pe clujeni cu o varietate de oferte fie că vorbim de insule celebre sau exotice, fie de destinaţii la capătul lumii.

„Fiind încă perioada de Early Booking, din experienţa anterioară, vor fi cereri numeroase pentru cele mai căutate destinaţii de vară, preferate de turiştii români, precum Grecia, Turcia şi Bulgaria, dar şi pentru luna de miere, croaziere, destinaţii exotice şi vacanţe de tip citybreak în capitalele europene.

Ne aşteptăm ca vizitatorii să îşi rezerve sejurul şi să profite din plin de ultimele reduceri. Practic, pe perioada târgului reducerile ajung şi până la 50%“, spune Carmen Ciocian, senior project manager Touristica pentru Aevarul.

Cei care îşi caută o vacanţă exotică sunt momiţi cu oferte speciale în Dubai, Mexic, Republica Dominicană sau Mauritius. Evenimentul se va desfăşura în zona foud court a Polus Center de vineri, 11 martie, până duminică, 13 martie, inclusiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.