Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Taximetristul care a fugit cu bagajele unei cliente a fost găsit și reţinut de politiștii clujeni!

Taximetristul care a fugit cu bagajele unei cliente a fost găsit și reţinut de politiștii clujeni!

Taximetristul din Cluj-Napoca care și-ar fi însușit bagajul unei femei pe care a transportat-o in 25 ianuarie a fost reținut ieri de polițiști.

politia-taxi-21În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 ianuarie, un bărbat, în calitate de conducător al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei femei din Suceava, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu material de circa 7.000 de lei.

Astfel, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi efectuat un transport pe raza municipiului, de la o unitate medicală până în Piaţa Gării. La destinaţie, bărbatul nu ar fi returnat bagajele persoanei vătămate, plecând cu taximetrul după coborârea acesteia.

Conform celor relatate de către persoană vătămată, bagajul conţinea bunuri şi medicamente, în valoare de circa 7.000 de lei.

Faţă de cel identificat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, efectuându-se în continuare cercetări pentru recuperarea prejudiciului creat.

foto: arhivă

sursa: dej24

 

Taximetristul care a fugit cu bagajele unei cliente a fost găsit și reţinut de politiștii clujeni! Reviewed by on . Taximetristul din Cluj-Napoca care și-ar fi însușit bagajul unei femei pe care a transportat-o in 25 ianuarie a fost reținut ieri de polițiști. În urma probator Taximetristul din Cluj-Napoca care și-ar fi însușit bagajul unei femei pe care a transportat-o in 25 ianuarie a fost reținut ieri de polițiști. În urma probator Rating:
scroll to top