Teapa imobiliara in cartierul Zorilor, Oamenii se incalzesc cu lemne in BLOC !

teapa imobiliara cluj Mai multi oameni care au cumparat apartamente in blocul nou construit de pe strada Miko Imbre din cartierul Zorilor au luat teapa de la vanzator, imobilul nu are acte inregula, nu are caldura si nici nu va avea niciodata.

Postare preluata de pe facebook, sursa: Andreea Miron.

 

Vreau să vă spun că în Cluj-Napoca în 2015, în ilustrul cartier Zorilor pe strada Miko Imre, în vecini cu mine, un dobitoc dă țepe oamenilor. Blocul din dreapta e “finalizat”. Nu are autorizație, sunt oameni care au cumpărat apartamente acolo şi se încălzesc cu sobă şi lemne pentru că nu au căldură şi nu vor avea niciodată. Printre ei si doi bătrâni pe care i-am întâlnit când îmi plimbam cățelul şi care au plâns când mi-au povestit că şi-au dat toate economiile pe un apartament în acest ghetou. Blocul în construcție, aceeaşi poveste. Nu va avea veci autorizație sau CF. Şi ei fac reclamă peste tot şi vând apartamente cu 2 camere cu 30.000 euro. În fiecare zi vin oameni care săracii habar nu au despre această situație şi cumpără apartamente într-un ghetou care veci nu va avea acte în regulă. Deci practic îi dau constructorului țepar, care vine fără ruşine în Q7 şi prosteste oamenii, cadou 30.000 euro. ŞI NIMENI NU FACE NIMIC SĂ IL OPREASCĂ PE DOBITOC. Primăria doarme în papuci. Am înțeles că mai au un bloc in conditii la fel de țepare şi pe strada Fabricii. Muncitorii sunt si ei niste retardați. Unul din ei de plictiseală a aruncat un cățel de la etajul 5. Nu ştiu ce să fac, cui să reclam, a fost şi televiziunea dar nu a rezolvat nimic. Aşa că vă scriu aici, măcar să spuneti oamenilor, să nu dea banii şi să ia țeapă.

Mai multi oameni au comentat la postarea de pe facebook, multumind pentru  informatie si la randul lor scos la iveala alte tepe imobiliare din Cluj:

Pe strada Fabricii 67 pare a fi aceeasi manevra a aceluiasi constructor (Floarea Traian). Inca nu au turnat toate planseele insa exista cel putin un apartament in care locuieste cineva. Nu stiu inca in ce masura sunt respectate prevederile PUG -ului dar calitatea lucrarilor este foarte proasta. Blocul se construieste de vreo 5 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.