“TECHNO VILLAGE”: Cel mai asteptat eveniment de muzica techno in acest weekend la Cluj

El Clasico, cel mai nou concept de muzica electronica din Cluj-Napoca, pregateste in acest weekend un eveniment special, la 60 km de Cluj Napoca, “TECHNO VILLAGE” la 4 Seasons Club, Sic. Vor fi doua scene, opt artisti, si multa energie. Cei 8 performeri sunt Alex Rise, Nixon, Elyas John, Sleepy Coke, MI NI, Darius Dya, DJG si Horatiu S.

12984070_886914418084102_7292356087697947167_o

El Clasico este un concept de evenimente care are la baza muzica de calitate si energie pozitiva. Creatorul conceptului este dj-ul si artistul roman Alex Rise, care isi propune sa revolutioneze viata de noapte a Romaniei, implementand un nou trend de petreceri, o serie de evenimente cu bun gust si multa energie, contribuind la dezvoltarea culturii techno din Romania.

Conceptul se adreseaza unui public care iubeste viata, muzica de calitate, moda, entertainmentul si socializarea.

Unicitatea conceptului are la baza serviciile oferite de echipa El Clasico, care ofera consumatorilor de clubbing un program muzical international de inalt nivel, un spectacol de lumini si efecte speciale in concordanta cu muzica, o ambianta placuta, un decor specific si alte surprize.

El Clasico isi propune pe viitor sa aduca publicului artisti consacrati din industria muzicii electronice, oferindu-i posibilitatea sa ii asculte live pe favoritii lor, dar si promovarea tinerelor talente.

MAI MULTE DETALII DESPRE EVENIMENT GASESTI AICI:  https://www.facebook.com/events/1004255646331828/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.