Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Teoriile lui Funar continuă: “La Colectiv a fost de fapt un atac cu gaze toxice, nu un incendiu!”

Teoriile lui Funar continuă: “La Colectiv a fost de fapt un atac cu gaze toxice, nu un incendiu!”

E greu de purtat un dialog cu Gheorghe Funar, pentru că orice întrebări ai avea, răspunsurile ajung inevitabil în acelaşi punct: evrei, geto-daci, unguri.Vă prezentăm un scurt inventar pentru că, la urma urmei, acestea nu sunt ideile unui cetăţean oarecare, ci ale unui om care a câştigat trei mandate de primar într-un mare oraş al României, care a fost candidat la prezidenţiale şi ditamai senatorul.

Teoriile lui Funar 

imageResizeOriginile omenirii: „Dumnezeu a lăsat primii oameni pe planeta Pământ în spaţiul geto-dac, în România de astăzi. S-au făcut studii de către istorici şi arheologi şi au ajuns la următoarea concluzie: leagănul civilizaţiei pe planeta Pământ a existat în spaţiul geto-dac cu cel puţin 10.000 de ani înainte de Hristos. În jurul anului 4.000 î.Hr., bunul Dumnezeu le-a dat poruncă strămoşilor noştri geto-daci să populeze planeta Pământ. Toate popoarele lumii au ca strămoşi geto-dacii. Mai întâi s-au răspândit în toată Europa. Apoi s-au dus în nordul Africii, Orientul Apropiat, India, China, Japonia. Asta a fost prima roire a lor. Da, de ce vă miraţi? Inclusiv japonezii au ca strămoşi geto-dacii. Scrierea chineză şi japoneză o găsiţi pe plăcile de aur de la Sinaia, turnată cu câteva mii de ani înainte de Hristos. Germania e Deutschland, care, în traducere, ce înseamnă? Ţara Dacilor. Dacă îl întrebaţi pe evreul ăsta cu nume nemţesc, Klaus Iohannis, ştiţi ce vă răspunde: „Ich bin deutsch”. „Eu sunt dac”. Aşa răspunde orice neamţ. Ei recunosc în istoria ţării că strămoşii lor sunt geto-dacii, dar şi acolo au lucrat puţin evreii şi în loc de geţi le zic goţi”.

Nicolae Ceauşescu: „Pe vremea lui Ceauşescu am realizat atâtea pentru că am avut un conducător român, nu evreu. Numai nevastă-sa, Elena, a fost evreică. N-aţi ştiut lucrul ăsta? Păi de la ea ni s-au tras toate relele”

Piramide: „Ştiţi ce aveau geto-dacii pe stemă? O piramidă. Vă şochează? Ştiţi că piramidele din Egipt au fost construite de strămoşii noştri geto-daci după modelul piramidelor din România? Ştiţi că avem piramide în România? Una dintre ele…, v-aş sugera ca în ziua de 6 august, la ora 7 dimineaţa, să fiţi pe Ceahlău. Noi trăim în Grădina Maicii Domnului. În fiecare an, pe 6 august la 7 dimineaţa, de pe muntele Ceahlău bunul Dumnezeu face în zare o piramidă. Îi spune piramida Soarelui”.

Preşedinţii României: „El este evreu cu nume nemţesc. Nu ştiţi lucrul ăsta? Păi de ce nu l-aţi întrebat? Păi noi n-am avut preşedinţi români până acum. Numai evrei. Emil Constantinescu – amândoi părinţii erau evrei. Taică-su lu’ Băsescu, Ibraunovici, trăieşte în Israel. L-aţi văzut pe Băsescu mergând la mall-uri sâmbăta? Nu. S-a dus duminică. El, fiind evreu, respectă sabatul.

Descoperirea Americii: „În a doua roire a strămoşilor noştri geto-daci, în jurul anului 2.000 î. Hr., au plecat în toată Africa, s-au dus în Australia şi au populat cele două Americi. Au făcut hărţi de deplasare, inclusiv în Americi, iar copia unei hărţi făcute de geto-daci a intrat în posesia unui escroc de care aţi auzit, unul Cristofor Columb. Ăsta a avut harta geto-dacilor în buzunar şi s-a dus şi i-a păcălit pe regii Spaniei, Portugaliei şi s-a dus să descopere Americile, dar avea harta în buzunar”

Capitala Ungariei: „Ştiţi de unde vine numele Budapesta? De la cetatea dacică «Buda», care este acolo, a fost descoperită şi e obiectiv turistic”.

Tragedia de la Colectiv: „A fost un atac terorist cu gaze mai toxice, mult mai periculoase decât au aplicat în lagărele din Germania. Imediat trebuiau închise graniţele şi căutaţi teroriştii. Tot lucrătură evreiască şi acolo”.

Sursa: Adevarul 

Teoriile lui Funar continuă: “La Colectiv a fost de fapt un atac cu gaze toxice, nu un incendiu!” Reviewed by on . E greu de purtat un dialog cu Gheorghe Funar, pentru că orice întrebări ai avea, răspunsurile ajung inevitabil în acelaşi punct: evrei, geto-daci, unguri.Vă pre E greu de purtat un dialog cu Gheorghe Funar, pentru că orice întrebări ai avea, răspunsurile ajung inevitabil în acelaşi punct: evrei, geto-daci, unguri.Vă pre Rating:
scroll to top