Tuesday , 20 November 2018

Home » Evenimente » Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis

Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis

reclama_fin

Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis

Evenimentul Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis vă provoacă să participați la patru zile intense de discuții, lecții și expunere cu vânzare, în contextul meșteșugului și a interesului pentru tradiție și comunitate.
În perioada 19-22 noiembrie vom aduce sub acoperișul Bastionului Croitorilor din Cluj-Napoca manageri de afaceri sociale, artiști, designeri, meșteșugari și specialiști în marketing cu scopul de a ne îmbogăți cunoștințele în materie de promovare a produselor tradiționale și artizanale.
O figură publică rareori are nevoie de prezentare. Cu toate acestea, Adela Pârvu ne oferă ocazia să o cunoaștem și în alte culori decât cele obișnuite. Membru al echipei emisiunii Visuri la cheie, Adela ne va fi alături vineri, 20 noiembrie pentru a susține responsabilitatea socială și pentru a ne povesti cum ne putem promova produsele prin intermediul unui articol bine scris.
Pentru copiii puși pe șotii și dornici de aventură, am pregătit sesiuni de povești cu ajutorul librăriei Bookstory din Cluj-Napoca. Rodica Tulbure și Sandu Barbu vor rosti formule magice sâmbătă, în intervalul orar 15:00-16:00. Duminică va fi porție dublă de povești, de la ora 12:00 și de la ora 15:00, ornată cu ciocolată caldă și turtă dulce.
În zilele de 21 și 22 noiembrie vă așteptăm să vă faceți rezerva de energie și cadouri în cadrul expoziției cu vânzare de sezon. Evenimentul este cu intrare liberă, în intervalul orar 10:00-18:00.

Vă așteptăm!
Pentru mai mult detalii, puteți accesa pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1506354739662476/

Programul complet mai jos:

program

Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis Reviewed by on . Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis Evenimentul Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis vă provoacă să participați la patru zile i Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis Evenimentul Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis vă provoacă să participați la patru zile i Rating:
scroll to top