Friday , 18 January 2019

Home » Divertisment / Umor » The Alchemists „Exotic Edition” în Tube Social Chemistry

The Alchemists „Exotic Edition” în Tube Social Chemistry

newCu toții știm deja de Tube Social Chemistry, localul ideal pentru îmbinarea băuturilor de înaltă calitate – pe orice bază are fi ele – cu muzica de bun gust, din Cluj.

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Fiecare om are gusturi diferite și are nevoie de o atenție aparte. De aceeasi atentie are nevoie și fiecare băutură. Astfel avem nevoie de experți, experți în mixologie, arta și știința de a fabrica un cocktail.

De aceasta data vor să ne prezinte specialitățile lor printr-o tematică tropicală, mai exact prin editia exotica a proiectului “The Alchemists”, si anume “Exotic Edition”.

Echipa de la Tube, ne invită pe 27 Februarie la o nouă ediție a Alchimștilor.

Iar de această dată invitații sunt noul duo Brody și Dr. Panda din Târgu-Mureș, cei care, pe timp de zi au avut o prestație remarcabilă în 2014 la MOX și faimosul Missile, jumătate din T-Boys.

Cei trei vor fi responsabilii pentru descoperirea “Pietrei Filozofale” prin selecția și pasiunea lor pentru muzică.

Programul incepe de la ora 22:00, acces liber pentru toată lumea!

The Alchemists „Exotic Edition” în Tube Social Chemistry Reviewed by on . Cu toții știm deja de Tube Social Chemistry, localul ideal pentru îmbinarea băuturilor de înaltă calitate – pe orice bază are fi ele – cu muzica de bun gust, di Cu toții știm deja de Tube Social Chemistry, localul ideal pentru îmbinarea băuturilor de înaltă calitate – pe orice bază are fi ele – cu muzica de bun gust, di Rating:
scroll to top