Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Tinerii din Cluj-Napoca care se inscriu in Proiectul Career+ Academy au un avantaj in plus la angajare

Tinerii din Cluj-Napoca care se inscriu in Proiectul Career+ Academy au un avantaj in plus la angajare

In perioada februarie – mai 2016, tinerii din Cluj-Napoca care s-au inscris in proiectul Career+ Academy vor beneficia in mod gratuit de consiliere si orientare in cariera.

1395684331_tdcprimavara2

Tinerii vor beneficia de consiliere din partea consilierilor Centrului de Cariera, Alumni si Relatia cu Mediul de Afaceri al UBB, precum si de traininguri si intalniri tematice oferite de specialisti in diverse domenii. Toate aceste activitati sunt astfel concepute incat sa creasca gradul de angajabilitate al tinerilor pe o piata a muncii in continua schimbare.

La prima editie de Career+ Academy s-au inscris peste 50 de studenti, iar 20 dintre acestia au inceput sedintele individuale de consiliere si orientare in cariera, unde vor identifica, impreuna cu consilierii CCARMA trasaturile de personalitate, interesele de cariera, valorile profesionale si alte aspecte de interes pentru dezvoltarea lor profesionala.

Proiectul Career+ a fost initiat de Asociatia Progressive Youth impreuna cu Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai (OSUBB), avand ca partener institutional Universitatea Babes-Bolyai, prin Centrul de Cariera, Alumni si Relatia cu Mediul de Afaceri (CCARMA) si isi propune sprijinirea tinerilor in dezvoltarea unei cariere de succes si implicarea activa a acestora in comunitate, mentioneaza protv.

 

Tinerii din Cluj-Napoca care se inscriu in Proiectul Career+ Academy au un avantaj in plus la angajare Reviewed by on . In perioada februarie – mai 2016, tinerii din Cluj-Napoca care s-au inscris in proiectul Career+ Academy vor beneficia in mod gratuit de consiliere si orientare In perioada februarie – mai 2016, tinerii din Cluj-Napoca care s-au inscris in proiectul Career+ Academy vor beneficia in mod gratuit de consiliere si orientare Rating:
scroll to top