Thursday , 15 November 2018

Home » Politică » Traian Băsescu: Pe votul politic vrem să obținem 10-12% la nivel național, la alegerile locale

Traian Băsescu: Pe votul politic vrem să obținem 10-12% la nivel național, la alegerile locale

basescuPreședintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat miercuri, într-o conferință de presă susținută în orașul Bocșa, că obiectivul acestei formațiuni, pentru alegerile locale din iunie, este obținerea a 10-12% din voturile electoratului.

„Nu vrem să ne fixăm obiective care să pară arogante sau nerealiste, la stadiul acesta. Ne-am propus ca obiectiv, pe vot politic, deci votul la consilii, să obținem un 10-12% la nivel național, pentru că vom avea județe în care vom avea rezultate slabe, cum e Covasna, Harghita, Mureș, nu cred că vom sta foarte bine nici în Satu Mare, unde e o componentă consistentă care merge direct cu UDMR. Deci, ne propunem 10-12% la alegerile locale, ca medie națională, pe vot politic, ceea ce ne-ar crea platforma să obținem un 15-20% la alegerile legislative din toamnă. Și cu această ocazie, să creăm și acel nou partid, care să conteze”, a afirmat Băsescu.

Traian Băsescu: Pe votul politic vrem să obținem 10-12% la nivel național, la alegerile locale Reviewed by on . Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat miercuri, într-o conferință de presă susținută în orașul Bocșa, că obiectivul acestei formațiuni Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat miercuri, într-o conferință de presă susținută în orașul Bocșa, că obiectivul acestei formațiuni Rating:
scroll to top