Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Trei biciclete in valoare de 18.000 de euro au fost furate in Cluj

Trei biciclete in valoare de 18.000 de euro au fost furate in Cluj

furt-bicicletaTrei cicliști profesioniști au străbătut țara până la Cluj-Napoca, unde urmau să participe la un concurs de profil, însă au rămas fără biciclete tocmai cu o zi înainte. Valoarea celor trei biciclete furate este de aproximativ 16.000 de euro.

Răzvan Jugănaru, un ciclist care trăiește numai din acest sport, și pe care îl practică de peste 10 ani, a venit la Cluj-Napoca în această săptămână pentru a participa la un concurs de profil. Însă în dimineața zilei de sâmbătă, 26 aprilie, când s-a trezit, a constatat că îi lipsește bicicleta în valoare de 8.000 de euro. În România există numai două astfel de biciclete, fiind personalizate și extrem de scumpe.

Mai mult, sportivul nu a fost singurul păgubit. Pe lângă bicicleta lui s-au mai furat altele două, care aparțin sportivelor Cojocaru Monica și Beata Piringer.

Răzvan crede că furtul a fost bine pus la cale. „Eu cred că a fost ceva premeditat. În încăpere au fost mai multe biciclete, dar s-au sustras trei dintre ele. Bicicleta mea costă aproximativ 8.000 de euro, iar celelalte două valorează, împreună, tot cam 8.000 de euro, deci paguba este de 16.000 de euro. Sunt biciclete de la Giant. Celelalte două aparțin unor sportive de la Târgu Mureș”, a declarat pentru citynews.ro Răzvan Jugănaru.

Bicicletele au fost aduse joi în Cluj-Napoca, iar sportivii au fost cazați într-un cămin din cartierul Gheorgheni, bicicletele fiind și ele „cazate” toate într-o încăpere. „Au fost furate doar în noaptea de vineri spre sâmbătă. Se vede că s-a forțat accesul în încăpere și au acționat ca la comandă, pentru că s-au furat doar trei biciclete dintre câte erau, dar erau cele mai valoroase. Am discutat cu Poliția și mi-au spus că singurul loc prin care puteau ieși hoții era pe poartă”, a mai precizat ciclistul pentru citynews.ro.

Răzvan Jugănaru practică ciclismul de mai bine de 10 ani și trăiește doar din acest sport, organizând concursuri în toată țara.

Mai jos găsiți detalii despre cele trei biciclete furate. Cine poate oferi informații care duc la găsirea bicicletelor va fi recompensat cu 1.000 de euro de către Jugănaru.

Trei biciclete in valoare de 18.000 de euro au fost furate in Cluj Reviewed by on . Trei cicliști profesioniști au străbătut țara până la Cluj-Napoca, unde urmau să participe la un concurs de profil, însă au rămas fără biciclete tocmai cu o zi Trei cicliști profesioniști au străbătut țara până la Cluj-Napoca, unde urmau să participe la un concurs de profil, însă au rămas fără biciclete tocmai cu o zi Rating:
scroll to top