Wednesday , 16 January 2019

Home » Economic » Trei tineri au lansat afacerea „Pachetul de acasă”

Trei tineri au lansat afacerea „Pachetul de acasă”

 

Pachetul de acasă este o firmă nou înfiinţată care oferă servicii de curierat atât pentru studenţi căt şi pentru oricine ar avea nevoie să trimită un colet. De ce să alegeţi „Pachetul de acasă” dintre firmele de curierat prezente pe piaţa din România? Pachetul de acasă este singura firma de curierat care ridica şi livrează pachetul în acceaşi zi la un preţ mult mai mic faţă de concurenţă.

12072677_541979719294224_2303968447275100326_n

Pachetul va fi ridicat de acasă şi livrat acasă sau la cămin în siguranţa.

Prin intermediul serviciilor de curierat oferite de „Pachetul de acasa” am dorit le facem viața mai ușoară studenților și părinților lor, atunci când primesc/trimit pachetele de acasă. Motto-ul ales: „Preluăm de acasă, livrăm acasă”.
In timpul studentiei fiecare dintre noi astepta pachetul de acasa indiferent daca era al nostru sau al altuia.

Dar tot timpul pentru a intra in posesia pachetului era un calvar atat pentru noi cat si pentru parinti. Pentru ca era greu aveam doua variante:

  • Taxi (mai rar pentru ca banii ii puteam folosi pt. altceva :))
  • Un coleg amabil care sa te ajute sa il cari de la autobuz pana acasa sau la camin.

De aici a pornit si ideea noastra de a infiinta aceasta firma.
Prin intermediul firmei noastre ”  pachetul de acasa ” de acum va puteti bucura de pachet printr-un simplu telefon, ne povesteste Pop Florin.

Marius Silaghi era student în Cluj și pleca săptămânal cu autocarul acasă, în Satu Mare. De fiecare dată, la întoarcere, autocarul era plin de pachete trimise studenților de către părinți. La un moment dat, numărând pachetele, a constatat că erau de două ori mai multe decât numărul de pasageri. De aici a plecat ideea înființării unei firme care să livreze pachetele de acasă, preluându-le de la părinți și predându-le direct studenților, contra unei taxe.

Împreună cu alți doi prieteni – George Mureșan (21 de ani) și Florin Pop (26 de ani) – Marius Silaghi (26 de ani) a înființat o firmă de tip SRL-D (societate cu răspundere limitată – debutant),  unde este administrator. Au și un site: Pachetuldeacasa.ro. „În trei zile am înființat firma, a fost foarte simplu, nu ne-a ajutat nimeni”, ne povestește George Mureșan. Nu au renunțat la locurile de muncă pe care le aveau.

092af64c4bcd51884114893f9dd836cc81538a3aDeocamdată au două rute de pe care preiau și predau pachetele:
Satu Mare – Carei – Tașnad – Marghita – Șimleul Silvaniei -Zalău – Cluj Napoca
Satu Mare – Baia Mare – Dej – Gherla – Cluj Napoca

Si localitatile care se gasesc pe traseu.
Tariful este 20 de lei pe pachetul sub 30 de kilograme, iar peste 30 kg se adaugă câte un leu pe fiecare kilogram.Incepand din luna Ianuarie 2016 ofera o reducere de 25% la preturile afisate pe site www.pachetuldeacasa.ro/tarife/
Cei trei au planuri îndrăznețe. În următorii doi ani vor să acopere nordul țării. Au solicitări și din Oradea, Târgu Mureș, chiar și București. În următorii cinci ani vor să se extindă la nivel național.

 

 

 

 

 

Sursa: Republica.ro

Trei tineri au lansat afacerea „Pachetul de acasă” Reviewed by on .   Pachetul de acasă este o firmă nou înfiinţată care oferă servicii de curierat atât pentru studenţi căt şi pentru oricine ar avea nevoie să trimită un col   Pachetul de acasă este o firmă nou înfiinţată care oferă servicii de curierat atât pentru studenţi căt şi pentru oricine ar avea nevoie să trimită un col Rating:
scroll to top