Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Trei tineri din Pata Rat au talharit un taximetrist pentru 170 de lei! Politia i-a retinut pe atacatori!

Trei tineri din Pata Rat au talharit un taximetrist pentru 170 de lei! Politia i-a retinut pe atacatori!

Trei tineri acuzaţi că au tâlhărit un taximetrist din Cluj au fost reţinuţi de oamenii legii după o amplă acţiune la Pata Rât.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj remis Vocea Transilvaniei, taximetristul ar fi fost tâlhărit marţi dimineaţă, în jurul orei 5:30.

talharie cluj napoca„Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 9 februarie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, în urma unei comenzi s-ar fi deplasat în zona Pata Rât, din Cluj-Napoca, pentru a prelua trei tineri. La scurt timp de la pornire , în timp ce autoturismul rula pe Calea Someşeni, unul dintre cei tineri aşezaţi pe bancheta din spate, l-ar fi ameninţat pe şofer şi i-ar fi cerut să oprească. Astfel, şoferul ar fi frânat, iar ceilalţi doi tineri ar fi încercat să îl imobilizeze. În situaţia creată, şoferul ar fi reuşit să iasă din maşină şi să se îndepărteze, sesizând organele de poliţie. Revenind ulterior la faţa locului, victima a constatat că lipsesc circa 170 de lei din maşină, bani care reprezentau încasările din noaptea respectivă”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Poliţia transmite că, în urma sesizării făcute de taximetrist, efective suplimentare ale Secţiei 7 Poliţie au fost mobilizate pentru prinderea celor trei, iar la aproximativ două ore de la comiterea faptei aceştia au fost depistaţi şi identificaţi în zona Pata Rât, din Cluj-Napoca.

„Astfel, s-a stabilit faptul că este vorba despre trei tineri de 14, 15 şi 21 de ani, din Cluj-Napoca. Asupra unuia a fost găsit şi un briceag multifuncţional. Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor pentru luarea altor măsuri preventive”, se mai arată în comunicat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Trei tineri din Pata Rat au talharit un taximetrist pentru 170 de lei! Politia i-a retinut pe atacatori! Reviewed by on . Trei tineri acuzaţi că au tâlhărit un taximetrist din Cluj au fost reţinuţi de oamenii legii după o amplă acţiune la Pata Rât. Potrivit unui comunicat al IPJ Cl Trei tineri acuzaţi că au tâlhărit un taximetrist din Cluj au fost reţinuţi de oamenii legii după o amplă acţiune la Pata Rât. Potrivit unui comunicat al IPJ Cl Rating:
scroll to top