Friday , 19 October 2018

Home » Din Oraș / Județ » Trenurile au intarzieri de peste 2 ore în urma unui protest spontan în gara din Cluj.

Trenurile au intarzieri de peste 2 ore în urma unui protest spontan în gara din Cluj.

garaAngajatii Regionalei CFR din Cluj-Napoca au oprit lucrul pentru doua ore. Trenurile au fost blocate de la ora 7 la ora 9 in statii.

Salariatii CFR sunt nemultumiti pentru ca Ministerul Transporturilor a decis disponibilizarea a 300 de salariati din Regionala CFR Marfa Cluj.

“A fost un protest spontan, de la ora 7 la ora 9. Nu am semnat contractul colectiv de munca. Noi dorim cresterea salariilor cu 10%, precum si acordarea facilitatilor de calatorie la CFR pentru toata lumea, toti angajatii si pentru membrii de familie. Vrem conditii de munca mai bune si stoparea disponibilizarilor la CFR marfa”, a aratat liderul Sindicatului “Libertatea” Cluj, Grigore Mare.

Pentru ca nu a fost semnat un contract colectiv de munca nou, oamenii ar putea sa plece fara vreo compensatie. Sindicalistii spun ca vor participa la negocieri, pentru ca promiveaza “calea dialogului”, insa nu exclud o greva generala pe termen nelimitat. La ora 7:30, in intreaga tara, au fost oprite 131 de trenuri in gari. sursa stire: ziardecluj.ro

Trenurile au intarzieri de peste 2 ore în urma unui protest spontan în gara din Cluj. Reviewed by on . Angajatii Regionalei CFR din Cluj-Napoca au oprit lucrul pentru doua ore. Trenurile au fost blocate de la ora 7 la ora 9 in statii. Salariatii CFR sunt nemultum Angajatii Regionalei CFR din Cluj-Napoca au oprit lucrul pentru doua ore. Trenurile au fost blocate de la ora 7 la ora 9 in statii. Salariatii CFR sunt nemultum Rating:
scroll to top