Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Turkish Airlines anunta introducerea unei noi rute pe Aeroportul din Cluj

Turkish Airlines anunta introducerea unei noi rute pe Aeroportul din Cluj

June 13, 2016 4:32 pm by: A+ / A-

Compania aeriană turcă Turkish Airlines a anunțat vineri că va introduce o nouă destinație în România, urmând din data de 12 iulie să ofere patru zboruri de săptămână pe ruta Istanbul-Cluj Napoca, informează agenția Anadolu.

Foto: PLANESPOTTERS.NET

Foto: PLANESPOTTERS.NET

Prețul de pornire al biletelor va fi de 129 de dolari pentru o călătorie pe ruta Istanbul — Cluj și se 129 de euro, inclusiv taxe și comisioane, pentru cei care călătoresc pe ruta Cluj-Istanbul.

Odată cu introducerea zborurilor spre Cluj, Turkish Airlines va oferi zboruri spre trei destinații din România.

“Pe lângă actualele zboruri spre București și Constanța, Turkish Airlines introduce zborurile spre Cluj, unul din cele mai importante centre academice, culturale și industriale din România”, a informat compania aeriană turcă într-un comunicat.

Turkish Airlines zboară în mai multe țări decât orice altă companie aeriană, cu 323 de avioane care deservesc 289 de destinații la nivel global, 240 internaționale și 49 interne.

Sursa: Agerpres

Turkish Airlines anunta introducerea unei noi rute pe Aeroportul din Cluj Reviewed by on . Compania aeriană turcă Turkish Airlines a anunțat vineri că va introduce o nouă destinație în România, urmând din data de 12 iulie să ofere patru zboruri de săp Compania aeriană turcă Turkish Airlines a anunțat vineri că va introduce o nouă destinație în România, urmând din data de 12 iulie să ofere patru zboruri de săp Rating: 0
scroll to top