Saturday , 19 January 2019

Home » Educaţie » UBB vrea să strângă 13.600 de lei, în 130 de zile

UBB vrea să strângă 13.600 de lei, în 130 de zile

ubbProiectul “Rezidență de creație pentru scriitori români” vrea să strângă 13.600 de lei, în 130 de zile, pentru a susține un scriitor timp de trei luni, la Cluj-Napoca.

Cei care vor să susțină proiectul pot să doneze 10 lei, pentru care primesc mulțumiri, sau 50 de lei, pentru a beneficia de intrare gratuita în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Proiectul de rezidență pentru scriitori, inițiat de prof. univ. dr. Ioana Both, de la Facultatea de Litere, este primul de acest gen din România.

Ioana Both a spus, în prezentarea programului, pe platforma de crowdfunding a Universității, că se vrea invitarea unui scriitor, care nu este clujean, care dorește să se retragă din viața cotidiană pentru a lucra la un proiect.

Scriitorul care va veni să creeze la Cluj va locui în universitate, va putea participa la programele universității și la viața culturală a orașului. sursa stire: citynews.ro

UBB vrea să strângă 13.600 de lei, în 130 de zile Reviewed by on . Proiectul "Rezidență de creație pentru scriitori români" vrea să strângă 13.600 de lei, în 130 de zile, pentru a susține un scriitor timp de trei luni, la Cluj- Proiectul "Rezidență de creație pentru scriitori români" vrea să strângă 13.600 de lei, în 130 de zile, pentru a susține un scriitor timp de trei luni, la Cluj- Rating:
scroll to top