Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Uber, aplicatia care face concurenta taxiurilor, se pregateste sa vina la Cluj

Uber, aplicatia care face concurenta taxiurilor, se pregateste sa vina la Cluj

Serviciul de transport Uber va ajunge şi în Cluj, după Bucureşti. Cei de la Uber lasă de înţeles că „inima Transilvaniei” va fi următorul oraş în care se va dezvolta scrie VoceaTransilvaniei.

uber clujAnunţul, neoficial deocamdată, a fost făcut într-o postare pe Facebook. Mai precis, cei de la Uber au comentat anunţul făcut de Pony Car Sharing, serviciul implementat deja la Cluj.

„Looking forward to seeing you in Cluj!” (Abia aşteptăm să ne vedem în Cluj – n.red.), au scris cei de la Uber.

Uber este o companie americană care a dezvoltat o aplicație pentru tablete și smartphone-uri care le pemite clienților să comande limuzine cu șofer sau taxiuri. Aplicația permite pasagerilor să se conecteze direct prin GPS-ul telefonului mobil cu cea mai apropiată mașină cu șofer înregistrată în baza de date a Uber. Contractarea serviciului și plata se desfășoară exclusiv prin intermediul Uber și nu personal cu șoferul.

La destinație, pasagerul nu achită fizic nimic. Tariful este calculat de program în funcție de distanță, viteză și condițiile de trafic. Serviciile nu se plătesc fizic, contravaloarea călătoriei este reținută în mod automat de pe cardul clientului prin intermediul contului de client. Șoferii își primesc banii într-un depozit și au dreptul la o anumită cotă din nota de plată, restul rămânând companiei. Compania nu lucrează cu companii de taxi obișnuite, ci cu companii de transport și cu șoferi individuali. Șoferii înscriși în aplicație pot munci când vor și cât vor.

Uber, aplicatia care face concurenta taxiurilor, se pregateste sa vina la Cluj Reviewed by on . Serviciul de transport Uber va ajunge şi în Cluj, după Bucureşti. Cei de la Uber lasă de înţeles că „inima Transilvaniei” va fi următorul oraş în care se va dez Serviciul de transport Uber va ajunge şi în Cluj, după Bucureşti. Cei de la Uber lasă de înţeles că „inima Transilvaniei” va fi următorul oraş în care se va dez Rating:
scroll to top