Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » UDMR a obtinut montarea de placute bilingve la intrarile in mai multe localitati din judetul Cluj

UDMR a obtinut montarea de placute bilingve la intrarile in mai multe localitati din judetul Cluj

June 26, 2016 11:07 am by: A+ / A-

UDMR Cluj va susține PNL în Consiliul Județean Cluj, iar șa schimb va obține montarea de plăcuțe bilingve la intrările în 13 localități din județ conform Stiridecluj.

Foto: Presalibera.netPlăcuțele vor fi montate la intrăile în Cluj-Napoca, Huedin, Câmpia Turzii, Aghireșu, Gârbău, Căpușu Mare, Tureni, Călărași, Bonțida, Buza, Călățele, Mănăstireni și Floreşti, fără a se ține cont de numărul etnicilor maghiari, așa cum prevede legea.

Vor fi montate plăcuțele în localitățile unde Uniunea formează o majoritate cu PNL și unde UDMR a primit deja posturi de viceprimar.

Protocolul de colaborare a fost semnat de conducerile UDMR și PNL Cluj, dar nu se spune care este termenul de montare a plăcuțelor.

Conform Legii, plăcuțele bilingve trebuie montate în localitățile unde minoritățile reprezintă mai mult de 20% din populație.

udmr cluj

UDMR a obtinut montarea de placute bilingve la intrarile in mai multe localitati din judetul Cluj Reviewed by on . UDMR Cluj va susține PNL în Consiliul Județean Cluj, iar șa schimb va obține montarea de plăcuțe bilingve la intrările în 13 localități din județ conform Stirid UDMR Cluj va susține PNL în Consiliul Județean Cluj, iar șa schimb va obține montarea de plăcuțe bilingve la intrările în 13 localități din județ conform Stirid Rating: 0
scroll to top