Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Un bar din Cluj Napoca in topul celor mai frumoase din lume

Un bar din Cluj Napoca in topul celor mai frumoase din lume

joben bar cluj napocaJoben Pub este unul dintre cele mai non-conformiste si mai frumoase localuri din tara noastra, iar talentul si dedicarea celor care au gandit designul este pe deplin recunoscut, barul fiind inclus in primele 10 cele mai frumoase baruri din lume scrie protv.
Aspectul unic este oferit de elementele de decor care te surprind la tot pasul. Impartit in trei camere, cu tablouri pe pereti, pipe, roti mecanice, mobila din lemn si lumina difuza, de cum ai intrat parca ai pasii intr-una din povestile lui Jules Verne.

Detaliile care compun decorul sunt inspirate dintr-o combinare atenta a elementelor de arta moderna cu elemente din zona industriala. De la Led-zeppelin, la monoclu, instrumente din mecanica, la lampadare sub forma de joben, fiecare element fantastic din acest bar imbina linia dintre fictiune si realitate. Cei care ajung in acest loc sunt purtati pe loc in lumea fanteziei si a fictiunii.

Un bar din Cluj Napoca in topul celor mai frumoase din lume Reviewed by on . Joben Pub este unul dintre cele mai non-conformiste si mai frumoase localuri din tara noastra, iar talentul si dedicarea celor care au gandit designul este pe d Joben Pub este unul dintre cele mai non-conformiste si mai frumoase localuri din tara noastra, iar talentul si dedicarea celor care au gandit designul este pe d Rating:
scroll to top