Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Un barbat a fost lovit de o masina pe strada Constantin Brancusi ! Acesta incerca sa traverseze neregulamentar strada.

Un barbat a fost lovit de o masina pe strada Constantin Brancusi ! Acesta incerca sa traverseze neregulamentar strada.

Accident Cluj Napoca„Conform primelor informații, un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influența alcoolului, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii Constantin Brâncuși, moment în care a fost acroșat de o autoutilitară condusă spre Piața Cipariu de un tânăr de aproximativ 25 de ani. Victima a fost transportată la spital”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj conform ZiarulClujean

Anchetatorii arată că pietonul era beat la momentul traversării neregulamentare. Șoferul care conducea o autoutilitară nu l-a putut ocoli pe bărbat și l-a lovit în plin.
Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat de la locul accidentului și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj.

Medicii spun că starea de sănătate a victimei este stabilă. Bărbatul a ajuns conștient la spital, cu suspiciuni de fracturi la membre.

 

foto: Ziarulclujean

Un barbat a fost lovit de o masina pe strada Constantin Brancusi ! Acesta incerca sa traverseze neregulamentar strada. Reviewed by on . „Conform primelor informații, un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influența alcoolului, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii „Conform primelor informații, un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influența alcoolului, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii Rating:
scroll to top