Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Un bărbat acuzat de furt din locuinţe a evadat din arestul IPJ Cluj.

Un bărbat acuzat de furt din locuinţe a evadat din arestul IPJ Cluj.

August 15, 2016 10:36 am by: A+ / A-

Un bărbat de 45 de ani, acuzat de furt din locuinţă a evadat, duminică după-amiază, 14 august, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Momentan nu se cunosc împrejurările în care a fugit acesta.

UPDATE 20.14  Evadatul se afla în arestul IPJ Cluj de la sfârşitul lunii martie. Judecătoria Cluj-Napoca stabilea în şedinţa din 15 iulie că Czika Laslo Ştefan să rămână în arest preventiv deşi acesta ceruse să fie plasat în arest la domiciliu.

Acuzaţiile sub care acesta a fost trimis în judecată nu sunt deloc puţine: 7 infracţiuni de furt calificat, 2 infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, o infracţiune de uz de fals în formă continuată (3 acte materiale).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, un bărbat a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă. Acesta are 45 de ani, este din judetul Covasna, a evadat din centrul de reţinere şi se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţă.

Acesta se numeşte Czika Laslo Ştefan. Politiştii s-au mobilizat şi au cerut sprijinul colegilor din judeţele învecinate. Reprezentanţii IPJ mai precizează că a fost demarată o anchetă ca să se stabilească cum a evadat deţinutul din arest. Totodată, poliţiştii au dat publicităţii fotografia sa şi câteva semnalmente rugând cetăţenii să sune la 112 dacă-l văd. Semnalmente: înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, la data plecării purta un tricou de culoare închisă şi blugi. S-au organizat filtre la ieşirea din Cluj-Napoca şi sunt verificate toate mijloacele de transport.

627x0

Un bărbat acuzat de furt din locuinţe a evadat din arestul IPJ Cluj. Reviewed by on . Un bărbat de 45 de ani, acuzat de furt din locuinţă a evadat, duminică după-amiază, 14 august, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Momentan nu Un bărbat de 45 de ani, acuzat de furt din locuinţă a evadat, duminică după-amiază, 14 august, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Momentan nu Rating: 0
scroll to top