Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Un barbat de 91 de ani a fost accidentat pe strada Regele Ferdinad

Un barbat de 91 de ani a fost accidentat pe strada Regele Ferdinad

regele ferdinandUn pieton de 91 de ani a fost accidentat la intersecția Regele Ferdinad cu strada George Barițiu.

Accidentul s-a produs în 3 mai, la ora 16:30. Un bărbat de 21 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Regele Ferdinand din municipiu, ar fi pătruns în intersecţia cu strada Gh. Bariţiu pe culoarea verde intermitent a semaforului electric pentru a vira la dreapta, spre Piaţa Mihai Viteazu, neacordând prioritate de trecere unui bărbat de 91 de ani, din Cluj-Napoca, care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii Regele Ferdinand.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun. sursa: stiridecluj.ro

Un barbat de 91 de ani a fost accidentat pe strada Regele Ferdinad Reviewed by on . Un pieton de 91 de ani a fost accidentat la intersecția Regele Ferdinad cu strada George Barițiu. Accidentul s-a produs în 3 mai, la ora 16:30. Un bărbat de 21 Un pieton de 91 de ani a fost accidentat la intersecția Regele Ferdinad cu strada George Barițiu. Accidentul s-a produs în 3 mai, la ora 16:30. Un bărbat de 21 Rating:
scroll to top